Estàs a: Pàgina principal > Novetats

A exposici pblica el projecte de Parc Natural de les Capaleres del Ter i del Freser

La documentaci del Projecte elaborada per LIMONIUM com assistncia tcnica

 

Aquesta setmana ha sortit a exposici pblica, mitjanant la seva publicaci al DOGC, el projecte de Parc Natural de les Capaleres del Ter i del Freser. La documentaci daquest projecte, que crear un nou parc natural de ms de 14.000 hectrees, ha estat redactat per Limonium per encrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb un treball que ha durat un any. La documentaci inclou la memria descriptiva, les directrius, el disseny dels rgans de governana i les propostes de finanament, a ms dun esborrany de decret i la cartografia detallada amb els lmits de lespai (incloent les seves ampliacions).

El parc incorporar terrenys de diversos municipis del Ripolls (Queralbs, Planoles, Ribes de Freser, Pardines, Moll, Setcases i Vilallonga de Ter) i protegir les millors mostres de la biocenosi i paisatge del Pirineu Oriental, tenint continutat pel costat francs amb diverses reserves naturals i el Parc Natural Regional dels Pirineus Orientals.

Durant el perode dexposici pblica (fins la primera setmana dagost), els tcnics de Limonium donaran atenci presencial a aquelles persones que vulguin consultar la documentaci als diversos ajuntaments beneficiats per la declaraci de lespai natural protegit.

Ms informaci:

http://www.gencat.cat/territori/informacio_publica/projecte_decret_PN_capcaleres_del_Ter/projecte_decret_PN_capcaleres_del_Ter.pdf

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38