Estàs a: Pàgina principal > Novetats

A exposició pública el projecte de Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser

La documentació del Projecte elaborada per LIMONIUM com assistència tècnica

 

Aquesta setmana ha sortit a exposició pública, mitjançant la seva publicació al DOGC, el projecte de Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser. La documentació d’aquest projecte, que crearà un nou parc natural de més de 14.000 hectàrees, ha estat redactat per Limonium per encàrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, amb un treball que ha durat un any. La documentació inclou la memòria descriptiva, les directrius, el disseny dels òrgans de governança i les propostes de finançament, a més d’un esborrany de decret i la cartografia detallada amb els límits de l’espai (incloent les seves ampliacions).

 

El parc incorporarà terrenys de diversos municipis del Ripollès (Queralbs, Planoles, Ribes de Freser, Pardines, Molló, Setcases i Vilallonga de Ter) i protegirà les millors mostres de la biocenosi i paisatge del Pirineu Oriental, tenint continuïtat pel costat francès amb diverses reserves naturals i el Parc Natural Regional dels Pirineus Orientals.

 

Durant el període d’exposició pública (fins la primera setmana d’agost), els tècnics de Limonium donaran atenció presencial a aquelles persones que vulguin consultar la documentació als diversos ajuntaments beneficiats per la declaració de l’espai natural protegit.

Més informació:

http://www.gencat.cat/territori/informacio_publica/projecte_decret_PN_capcaleres_del_Ter/projecte_decret_PN_capcaleres_del_Ter.pdf

 

 

 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87