Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nova feina realitzant seguiment ambiental

Obres de transformació dels antics arrossars de l’INCASOL, prop de l’Alfacada, en una zona humida

 

Una de les actuacions principals del projecte LIFE 09/NAT/ES7000520 (Delta-Lagoon) que es desenvolupa al Delta de l’Ebre per part del Ministeri de Medi Ambient, Incasol, Fundació Catalunya la Pedrera i el Parc Natural del Delta de l’Ebre és la transformació d’uns antics arrossars propietat de l’INCASOL i propers a la llacuna de l’Alfacada al Delta de l’Ebre, en hàbitats de llacunes costaneres i bosc de ribera, així com l’adequació d’itineraris mediambientals (actuació el Violí).

 

L’execució del projecte ha estat adjudicat per l’INCASOL a l’empresa Contregisa. L’INCASOL, per assegurar-se la bona execució des del punt de vista ambiental del present projecte, ha contractat a la nostra consultoria el seguiment ambiental de les obres. En aquest sentit, cal recordar que el germen d’aquestes actuacions fou un treball que, durant l’any 2005, va realitzar Limonium per encàrrec del Parc Natural del Delta de l’Ebre amb l’objectiu de proposar una ordenació global de la zona compresa entre la Gola de Migjorn, la llacuna de l’Alfacada i els arrossars de l’INCASOL.

Estem ben contents de poder tenir una nova oportunitat de posar en pràctica el coneixement que tenim sobre la conservació dels valors naturals del Delta de l’Ebre

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87