Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nova feina realitzant seguiment ambiental

Obres de transformaci dels antics arrossars de lINCASOL, prop de lAlfacada, en una zona humida

 

Una de les actuacions principals del projecte LIFE 09/NAT/ES7000520 (Delta-Lagoon) que es desenvolupa al Delta de lEbre per part del Ministeri de Medi Ambient, Incasol, Fundaci Catalunya la Pedrera i el Parc Natural del Delta de lEbre s la transformaci duns antics arrossars propietat de lINCASOL i propers a la llacuna de lAlfacada al Delta de lEbre, en hbitats de llacunes costaneres i bosc de ribera, aix com ladequaci ditineraris mediambientals (actuaci el Viol).

Lexecuci del projecte ha estat adjudicat per lINCASOL a lempresa Contregisa. LINCASOL, per assegurar-se la bona execuci des del punt de vista ambiental del present projecte, ha contractat a la nostra consultoria el seguiment ambiental de les obres. En aquest sentit, cal recordar que el germen daquestes actuacions fou un treball que, durant lany 2005, va realitzar Limonium per encrrec del Parc Natural del Delta de lEbre amb lobjectiu de proposar una ordenaci global de la zona compresa entre la Gola de Migjorn, la llacuna de lAlfacada i els arrossars de lINCASOL.

Estem ben contents de poder tenir una nova oportunitat de posar en prctica el coneixement que tenim sobre la conservaci dels valors naturals del Delta de lEbre

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38