Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Finalitzem la campanya #Separabé #Orgànica

Gran èxit de la campanya de conscienciació sobre la recollida selectiva de fracció orgànica a Tarragona

 

Des del dia 15 de març de 2015 fins al 31 de juliol de 2015, Limonium ha estat realitzant, per encàrrec de l’Ajuntament de Tarragona, la campanya de conscienciació sobre la recollida selectiva de fracció orgànica al centre de la ciutat de Tarragona.

Aquesta intensa campanya ha comportat la visita a 39.837 adreces, de les quals 32.655 corresponien a habitatges reals. D’aquests, mitjançant dues tandes de visites i 14 punts d’informació (aprofitant la presència de la deixalleria mòbil en diversos punts de la ciutat), s’ha pogut informar sobre la recollida selectiva, especialment de fracció orgànica, a 17.778 llars, el que implica un èxit del 55%. A més, s’han visitat 213 comerços, dels quals 179 eren generadors de matèria orgànica als quals s’han pogut informar i entregar cubells i altres estris per poder realitzar millor la separació i recollida de matèria orgànica.

La campanya ha estat realitzada per un equip de 8 educadors ambientals, la tasca dels quals, de ben segur, implicarà una millora tant en la quantitat de fracció orgànica recollida, com en la seva qualitat, i segurament també en la recollida selectiva de la resta de fraccions. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87