Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Finalitzem la campanya #Separab #Orgnica

Gran xit de la campanya de conscienciaci sobre la recollida selectiva de fracci orgnica a Tarragona

 

Des del dia 15 de mar de 2015 fins al 31 de juliol de 2015, Limonium ha estat realitzant, per encrrec de lAjuntament de Tarragona, la campanya de conscienciaci sobre la recollida selectiva de fracci orgnica al centre de la ciutat de Tarragona.

Aquesta intensa campanya ha comportat la visita a 39.837 adreces, de les quals 32.655 corresponien a habitatges reals. Daquests, mitjanant dues tandes de visites i 14 punts dinformaci (aprofitant la presncia de la deixalleria mbil en diversos punts de la ciutat), sha pogut informar sobre la recollida selectiva, especialment de fracci orgnica, a 17.778 llars, el que implica un xit del 55%. A ms, shan visitat 213 comeros, dels quals 179 eren generadors de matria orgnica als quals shan pogut informar i entregar cubells i altres estris per poder realitzar millor la separaci i recollida de matria orgnica.

La campanya ha estat realitzada per un equip de 8 educadors ambientals, la tasca dels quals, de ben segur, implicar una millora tant en la quantitat de fracci orgnica recollida, com en la seva qualitat, i segurament tamb en la recollida selectiva de la resta de fraccions. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38