Estàs a: Pàgina principal > Novetats

PROVA PILOT PER LA SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

TREBALLEM LA TEMÀTICA DE LA REDUCCIÓ DELS RESIDUS

 

En el marc del projecte de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (Projecte LIFE EWWR+ INF/BE/000459) s’han desenvolupat un conjunt d’eines de comunicació per a públics específics per promoure la prevenció de residus, la reutilització i el foment del reciclatge. Una d’aquestes eines va destinada a centres educatius: Toolkit Schools.

Aquest Toolkit inclou fitxes temàtiques amb accions concretes per a implementar tant a nivell de públic intern (treballadors, estudiants, mestres...) com extern (proveïdors, famílies, clients...), i un set d’eines comunicatives en versió digital i personalitzables per dur a terme les accions proposades als centres.

En nom de l’Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, l’empresa Limonium tenim l’encàrrec de trobar 10 centres educatius de tipologies diferents i que representin les diferents comarques de la demarcació de Tarragona i Terres de l’Ebre interessats en participar d’aquesta innovadora proposta pedagògica per a treballar la temàtica dels residus. Cada centre disposarà de materials informatius per tal de provar aquestes eines i del nostre assessorament.

Volem agrair a la gran quantitat de centres educatius d'arreu de la demarcació que han respost a la nostra crida per tal de participar del projecte. I als 10 centres seleccionats, animar-vos a provar aquestes accions que us proposem!

Els centres de l'àmbit de Tarragona i Terres de l'Ebre que testaran les accions proposades són:

Escola 1 d'Abril (ZER Ebre) de Palma d'Ebre

Escola del Poble Nou del Delta(ZER Mediterrània) de Poble Nou del Delta

Col·legi Sant Josep de Reus

Institut Joan Amigó i Callau de l'Espluga de Francolí

Institut Vila-seca de Vila-seca

Institut Jaume Huguet de Valls

Institut Baix Penedès del Vendrell

Escola El Diví Mestre (ZER Terra Alta Nord) de Vilalba dels Arcs

Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita

Escola El Castell (ZER Montsant) de Cabacés

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38