Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Iniciem assistència tècnica per la redacció de la Carta dels Paisatges del Garraf

Nou treball de LIMONIUM juntament amb Estudi DTUM relacionat amb la planificació territorial

 

Durant aquest 2017 LIMONIUM, juntament amb l’empresa Estudi DTUM, redactarà la Carta dels Paisatges del Garraf, per mitjà d’un encàrrec del Consell Comarcal del Garraf. Es tracta d’un instrument de planificació territorial que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. A través d’aquest projecte es realitzarà un inventari dels valors, activitats i processos que incideixen en la configuració del paisatge, assenyalant-ne els principals recorreguts i espais, i delimitant-ne les unitats sobre les quals es poden realitzar accions de protecció, gestió i ordenació.

 

El passat 23 de febrer es va fer una sessió de participació amb representants d’ajuntaments i tècnics municipals d’urbanisme, medi ambient i promoció econòmica i el dijous 9 de març està prevista una segona sessió de participació amb representants del Grup Comarcal de Territori, en el qual estan inclosos els membres de la comissió informativa d’Ordenació Territorial i Habitatge del Consell Comarcal del Garraf, així com diverses entitats de Garraf.

La Carta dels Paisatges del Garraf està emmarcada dins les accions previstes al Pla de Desenvolupament Econòmic i Social del Garraf 2014-2020.

http://www.ccgarraf.cat/pl151/premsa/id774/comencen-els-treballs-de-redaccio-de-la-carta-dels-paisatges-del-garraf.htm

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38