Estàs a: Pàgina principal > Novetats

NOU PROJECTE A COLÒMBIA

MILLOREM LA INFRAESTRUCTURA AMBIENTAL DE TRES ESCOLES RURALS DE LA REGIÓ DE CUNDINAMARCA.

 

A Limonium, juntament amb el nostre soci a Colòmbia, la Fundació Natural Planet, estem executant un nou projecte que permetrà posar en valor la responsabilitat social corporativa de l’empresa TERRANUM que treballa en el desenvolupament immobiliari i logístic.

Aquest projecte, que tindrà una duració inicial de dos anys (2017-2018), utilitza fons d’aquesta empresa per adequar ambientalment tres escoles rurals de la regió de Cundinamarca: escola San Martín (Gachancipá), escola la Violeta (Sopó) i escola Cerrito (Funza).  Durant els mesos de maig, juny i juliol en aquests centres s’hi  ha realitzat una diagnosi completa sobre el seu estat, infraestructures, servei, etc. amb especial atenció a la gesti9ó de 5 vectors ambientals: aigua, energia, residus, biodiversitat i riscos.

Posteriorment, es desenvoluparan programes d’educació ambiental per formar a professors i alumnes en aquestes matèries. També està previst que s’implantin inversions per millorar les infraestructures , començant per les relacionades amb la gestió de l’aigua.

D’aquest amanera l’empresa Terranum desenvoluparà  els programes “Ecoescuelas” i “Niños defensores del agua” de la Corporació Autònoma Regional de Cundinamarca, l’administració ambiental d’aquest indret.

Es tracta d’un pas més endavant de LIMONIUM participant en projectes relacionats amb millores ambientals per la comunitat de Colòmbia, canalitzant fons d’empreses privades. En aquest podem aplicar al projecte la nostra llarga experiència en el món de l’educació ambiental a les escoles i en un dels programes que hem participat en relació amb el projecte “Programa Escoles Verdes” promogut per la Generalitat de Catalunya. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38