Estàs a: Pàgina principal > Novetats

REALITZEM DOS CATÀLEGS DE PAISATGE

ESTEM TREBALLANT EN DOS ÀMBITS TERRITORIALS DE LA COMUNITAT DE NAVARRA

 

Limonium ha guanyat dos concursos públics de Nasuvinsa (empresa pública depenent del Govern Foral de Navarra) per a l’elaboració dels Documents de Paisatge associats al POT 4 (equivalent a un Pla Territorial Parcial) en els seus àmbits oest (Tierra Estella) i Est (zona de Leyre-Sangüesa). Es tracta de dos àrees força variades i interessants, àmbits de transició entre la Navarra muntanyosa septentrional i la zona de la Ribera Navarresa, a la Vall de l’Ebre.

Aquests documents tenen un format similar als Catàlegs de Paisatge catalans, ja que es realitza una avaluació del paisatge general de l’àmbit i, posteriorment, dels elements de paisatge, dels tipus de paisatge, de les unitats de paisatge, dels paisatges d’atenció especial i es determinen també objectius de qualitat paisatgística i accions de millora del paisatge.

Durant aquesta tardor, Limonium estarà realitzant aquests interessants treballs que completaran l’experiència assolida amb la redacció de les Cartes de Paisatge del Priorat i del Garraf. Val a dir que el treball implica un important component de participació ciutadana per la qual comptarà amb la col·laboració dels professionals d’Espai Tres  (http://www.espaitres.net/)

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38