Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Iniciem el curs amb les activitats de promoció de la salut ambiental a l'escola

Dilluns 26 comencem a realtizar activitats de promoció de la salut ambiental a diverses escoles de municipis de la província de Tarragona. La setmana que ve serem a Botarell i a les Borges del Camp. Seguirem el programa a l'escola del Pont d'Armentera, a la de Corbera d'Ebre, i a 14 escoles més de la província.

 

Aquestes activitats estan finançades pels Ajuntaments dels diversos pobles i per la Diputació de Tarragona, que pot aportar entre el 80 i el 95% del cost total. Es tracta de les subvencions de promoció de la salut pública destinades a municipis de menys de 5.000 habitants.

L'Equip d'Educació Ambiental de Limonium hem creat un nou programa d'activitats de salut ambiental que ha estat molt ben rebut per les escoles dels diversos pobles. A partir d'aquest programa les escoles han escollit les activitats que més s'ajusten a la seva programació anual.

Properament us anirem informant del seu desenvolupament. D'aquí pocs dies podreu consultar aquestes noves activitats a la pàgina web de Limonium a l'apartat d'activitats.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87