Estàs a: Pàgina principal > Novetats

TARRAGONA I EL PRIORAT, PROTAGONISTES DEL “WINE FUTURE 2011”

Del 6 al 8 de Novembre, Hong Kong serà l’emplaçament d’una de les més importants conferències internacionals sobre el vi, el “Wine Futures 2011”, que ajuntarà les personalitats més destacades del món del vi per discutir el futur del sector, la seva producció i la comunicación. Web de l’esdeveniment: www.winefuture.hk

 

TARRAGONA I EL PRIORAT, PROTAGONISTES DEL “WINE FUTURE 2011” QUE TINDRÀ LLOC A HONG KONG I COMENÇARÀ EL PROPER 6 DE NOVEMBRE DE 2011

Del 6 al 8 de Novembre, Hong Kong serà l’emplaçament d’una de les més importants conferències internacionals sobre el vi, el “Wine Futures 2011”, que ajuntarà les personalitats més destacades del món del vi per discutir el futur del sector, la seva producció i la comunicació. Web de l’esdeveniment: www.winefuture.hk  

2000 persones de prop de quaranta països assistiran a la cimera durant els tres dies de conferencia per discutir tendències al sector del vi. L’event inclourà més de 50 líders d’opinió, entre els quals es pot destacar Jancis Robinson MW (Master of Wine), Pancho Campo MW (Master of Wine), Miguel Torres, Robert Parker i Francis Ford Coppola, entre molts d’altres.

Hi ha 17 vins espanyols que han estat convidats a la cata inaugural del 6 de novembre, entre els quals un producte de la provincia de Tarragona, Ferrer-Bobet 2008, creat pel celler homònim del Priorat.

Limonium i Med For Life Communication, estaran representades a l’event entre altres companyies convidades a organitzar la conferència a Hong Kong.

El paper de Sebastiano Alba, com a responsable de comunicació de limonium.org, serà col·laborar en la creació de serveis de premsa i relacions públiques durant la totalitat de l’event.

Aquest és un èxit increïble per la nostra empresa. Estem parlant de tres dies en els quals les persones més importants del món del vi discutiran en termes de qualitat i gran capacitat del sector del vi per respondre als nous reptes que el mercat està oferint”. 

Segons la nostra opinió, Limonium i el seu spin-off, Med For Life Communication – Sebastiano Alba continua explicant – representa precisament el tipus d’estructures nascuts per crear idees que afavoreixin  la cadena de subministrament agrícola, amb l’objectiu d’afegir valor als importants sectors de l’alimentació i la beguda que Tarragona pot oferir al mercat global.

“No és només vi: hem d’aprendre a anar més enllà, en aquest cas, del propi vi. De fet, vàrem ser escollits, entre molts altres consultors, com a representants del que el sistema de qualitat espanyol pot oferir: personalitat i competència”

“Tarragona i la seva província es mereixen l’excel·lència, i havent nascut i crescut en aquesta part del Mediterrani ens està permetent fer realitat el nostre somni: treballar per harmonitzar la comprensió sobre el potencial de l’agricultura com un model de desenvolupament sostenible, capaç de preparar noves generacions basades en el respecte del medi ambient, incloent els seus recursos per un futur més estable i confiable, amb mires a la humanitat del nostre important passat, llestos per recuperar el nostre més important futur”. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87