Estàs a: Pàgina principal > Novetats

TARRAGONA I EL PRIORAT, PROTAGONISTES DEL WINE FUTURE 2011

Del 6 al 8 de Novembre, Hong Kong ser lemplaament duna de les ms importants conferncies internacionals sobre el vi, el Wine Futures 2011, que ajuntar les personalitats ms destacades del mn del vi per discutir el futur del sector, la seva producci i la comunicacin. Web de lesdeveniment: www.winefuture.hk

 

TARRAGONA I EL PRIORAT, PROTAGONISTES DEL WINE FUTURE 2011 QUE TINDR LLOC A HONG KONG I COMENAR EL PROPER 6 DE NOVEMBRE DE 2011

Del 6 al 8 de Novembre, Hong Kong ser lemplaament duna de les ms importants conferncies internacionals sobre el vi, el Wine Futures 2011, que ajuntar les personalitats ms destacades del mn del vi per discutir el futur del sector, la seva producci i la comunicaci. Web de lesdeveniment: www.winefuture.hk  

2000 persones de prop de quaranta pasos assistiran a la cimera durant els tres dies de conferencia per discutir tendncies al sector del vi. Levent inclour ms de 50 lders dopini, entre els quals es pot destacar Jancis Robinson MW (Master of Wine), Pancho Campo MW (Master of Wine), Miguel Torres, Robert Parker i Francis Ford Coppola, entre molts daltres.

Hi ha 17 vins espanyols que han estat convidats a la cata inaugural del 6 de novembre, entre els quals un producte de la provincia de Tarragona, Ferrer-Bobet 2008, creat pel celler homnim del Priorat.

Limonium i Med For Life Communication, estaran representades a levent entre altres companyies convidades a organitzar la conferncia a Hong Kong.

El paper de Sebastiano Alba, com a responsable de comunicaci de limonium.org, ser collaborar en la creaci de serveis de premsa i relacions pbliques durant la totalitat de levent.

Aquest s un xit increble per la nostra empresa. Estem parlant de tres dies en els quals les persones ms importants del mn del vi discutiran en termes de qualitat i gran capacitat del sector del vi per respondre als nous reptes que el mercat est oferint. 

Segons la nostra opini, Limonium i el seu spin-off, Med For Life Communication Sebastiano Alba continua explicant representa precisament el tipus destructures nascuts per crear idees que afavoreixin  la cadena de subministrament agrcola, amb lobjectiu dafegir valor als importants sectors de lalimentaci i la beguda que Tarragona pot oferir al mercat global.

No s noms vi: hem daprendre a anar ms enll, en aquest cas, del propi vi. De fet, vrem ser escollits, entre molts altres consultors, com a representants del que el sistema de qualitat espanyol pot oferir: personalitat i competncia

Tarragona i la seva provncia es mereixen lexcellncia, i havent nascut i crescut en aquesta part del Mediterrani ens est permetent fer realitat el nostre somni: treballar per harmonitzar la comprensi sobre el potencial de lagricultura com un model de desenvolupament sostenible, capa de preparar noves generacions basades en el respecte del medi ambient, incloent els seus recursos per un futur ms estable i confiable, amb mires a la humanitat del nostre important passat, llestos per recuperar el nostre ms important futur. 

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38