Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Entrevista en exclusiva a Pancho Campo MW, organitzador de la Wine Future 2011 Hong Kong

Sebastiano Alba entrevista en exclusiva a Pancho Campo MW (Master of Wine), organitzador del "Wine Future 2011" a Hong Kong. Interessant entrevista amb el màxim responsable i organitzador del "WFHK 2011" on ens parla sobre el canvi climàtic i l'estratègia de responsabilitat conjunta per a fer-hi front.....aqui en teniu un resum

 

Extractes de l'entrevista a Pancho Campo MW, 7/11/2011 a Hong Kong: 

 

“Tothom hauria de tenir en agenda quelcom més que no fos estar ben escarxofat als seus sofàs, a les seves casetes. Quan parlem de canvi climàtic, no cal preguntar-se massa coses, només cal actuar. A l’organització que jo dirigeixo (thewineacademy.es) això ho tenim assumit i per això treballem, per difondre un missatge clar i ple de compromís. Hem d’actuar de forma impactant, perquè el tema del dia no és si hi ha canvi climàtic o no n’hi ha. Existeix, i aquesta és la frepant realitat. Ara hem de concentrar-nos en el com i això passa també per la informació, tractant d’afavorir una sensibilització més eficaç”

”Catalunya té grans avantatges: un gran territori, una diversitat espectacular, una cuina increïblement integrada amb la tradició, però ha de promoure-ho sota el paraigües d’Espanya”.

“Estem gastant massa diners per promocionar Castella la Manxa, Catalunya o moltes altres regions sense veure resultats. Aquest joc no serveix a ningú. Està demostrat que cal deixar-se de regionalismes i sumar esforços, destacant els importants valors dins d’aquest context nacional per anar endavant amb molta més força, i segur que a Catalunya li anirà molt millor”.  

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87