Estàs a: Pàgina principal > Novetats

L’ÀREA D’EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LIMONIUM COMENÇARÀ EL 2012 FENT UN TALLER DE SUCS A LA FATARELLA

Per a estar preparats per l’hivern i resistir l’atac dels refredats, una de les mesures que podem prendre és fer-nos un bon suc de fruita. Els alumnes de Cicle Inicial de la Fatarella descobriran com fer un suc original, boníssim i carregat de vitamines.

 

L’hivern ens omple el rebost de taronges i mandarines. Aquestes fruites de temporada estan carregats de vitamines com la C, que és un agent antioxidant molt potent la qual cosa implica que ajuda a mantenir el nostre organisme en millors condicions.  

Però cal tenir en compte que al fer-nos sucs de fruita, també hi podem incloure algunes hortalisses o verdures, que encara que ens pugui semblar estrany, triturades i barrejades amb altres aliments, són perfectament comestibles crues i molt recomanables. Així doncs, tingueu en compte les pastanagues, els porros, el fonoll... per altra banda, encara podem trobar al mercat algunes fruites com la poma, la llimona, les pinya, el kiwi o el raïm, que formen excel·lents combinacions amb altres fruites i verdures.

Limonium realitza, des d’aquest  curs 2011-2012 activitats de salut ambiental, entre elles la de sucs. Amb aquestes activitats els educadors de Limonium pretenem afavorir el coneixement dels alumnes respecte les propietats d’una alimentació equilibrada i aprofitant els productes de temporada. Dins d’aquest marc d’activitats també s’hi inclouen la resta que realitzaran els alumnes de la Fatarella: “Dieta mediterrània” i “El meu municipi, saludable?”.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87