Estàs a: Pàgina principal > Novetats

JA HEM COMENAT LES ACTIVITATS A LA TERRA ALTA!

Avui algunes de les escoles de la Terra Alta ja han participat en el Programa dactivitats de Salut Ambiental del Consell Comarcal. Els alumnes que hi han assistit ja coneixen una mica millor com saber qu sestan menjant quan es cruspeixen, per exemple, una pasta industrial.

 

Durant aquest trimestre lequip deducaci ambiental de Limonium es disposa a realitzar lactivitat  Llegim els aliments a totes les escoles de la comarca de la Terra Alta per tal de donar continutat al programa dactuacions de temtica mediambiental iniciat al 2007.

Entendre per qu unes galetes ens convenen ms que unes altres o per qu s millor aparcar la brioixeria industrial per a ocasions molt especials. Aclarir per qu el greix de loliva s que ens conv i en canvi el greix del xori no gaire... aquests sn alguns dels objectius que es pretenen assolir  amb aquesta activitat.

Llegim els aliments s lactivitat seleccionada per aquest curs i  ajuda a entendre als alumnes quins son els ingredients dels aliments que acostumem a consumir, quantes calories ens aporten,  quin tipus de greix contenen...  A ms, en aquest taller sexplica com saber si el que ens estem menjant s convenient per a nosaltres i la nostra salut o, si per contra, ens pot afectar dalguna manera negativa. El taller pretn que els participants assoleixin un criteri vlid que serveixi per escollir adequadament els aliments a lhora danar a comprar.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38