Estàs a: Pàgina principal > Novetats

JA HEM COMENÇAT LES ACTIVITATS A LA TERRA ALTA!

Avui algunes de les escoles de la Terra Alta ja han participat en el Programa d’activitats de Salut Ambiental del Consell Comarcal. Els alumnes que hi han assistit ja coneixen una mica millor com saber què s’estan menjant quan es cruspeixen, per exemple, una pasta industrial.

 

Durant aquest trimestre l’equip d’educació ambiental de Limonium es disposa a realitzar l’activitat  “Llegim els aliments” a totes les escoles de la comarca de la Terra Alta per tal de donar continuïtat al programa d’actuacions de temàtica mediambiental iniciat al 2007.

Entendre per què unes galetes ens convenen més que unes altres o per què és millor aparcar la brioixeria industrial per a ocasions molt especials. Aclarir per què el greix de l’oliva sí que ens convé i en canvi el greix del xoriç no gaire... aquests són alguns dels objectius que es pretenen assolir  amb aquesta activitat.

Llegim els aliments” és l’activitat seleccionada per aquest curs i  ajuda a entendre als alumnes quins son els ingredients dels aliments que acostumem a consumir, quantes calories ens aporten,  quin tipus de greix contenen...  A més, en aquest taller s’explica com saber si el que ens estem menjant és convenient per a nosaltres i la nostra salut o, si per contra, ens pot afectar d’alguna manera negativa. El taller pretén que els participants assoleixin un criteri vàlid que serveixi per escollir adequadament els aliments a l’hora d’anar a comprar.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87