Estàs a: Pàgina principal > Novetats

PORTES DE COLLSEROLA

LIMONIUM PARTICIPAR EN DIVERSOS CONCURSOS DIDEES A BARCELONA (PORTES DE COLLSEROLA)

 

Limonium forma part de diversos equips pluridisciplinars que han estat seleccionats en la 1 fase del Concurs dIdees de les Portes de Collserola (Barcelona). Concretament participarem en els projectes de 4 portes.
Els projectes corresponen a 16 eixos de connexi de la ciutat de Barcelona amb el Parc de Collserola repartits al llarg dels barris de muntanya. A cada projecte que inclou aspectes urbanstics, de disseny, despai urb, dequipaments i de paisatgisme, saborden mbits geogrfics que van des de ms enll de les Rondes fins al Passeig de les Aiges.
En aquesta 1 fase els equips seleccionats tindrem 3 mesos per a presentar les nostres propostes. De cara a la 2 fase se seleccionaran 16 equips que realitzaran els projectes urbanstics i projectes dexecuci sobre els mbits de les 16 portes.
Al llarg del mes de febrer shan previst sessions participatives als diferents districtes, en les qu els ciutadans i ciutadanes interessats/des i representants dentitats discutirn i presentaran la seva visi sobre lobjecte del concurs.

Teniu informaci del concurs i podeu seguir la informaci del mateix a la web de lempresa municipal www.bimsa.es

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38