Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA A LES JORNADES CULTURALS DE LINSTITUT DE VILA-SECA

Els dies 1, 2 i 3 de febrer lInstitut de Vila-seca celebra les jornades culturals en les quals els alumnes dels diferents cursos participen en tallers i activitats vries organitzades per entitats externes al centre i per els propis professors.

 

Limonium ha participat en aquestes jornades fent alguns dels nostres tallers deducaci ambiental. A continuaci us detallem els tallers duts a terme pels educadors de Limonium:

 Els alumnes de 1r dESO han reutilitzat llaunes per tal dallargar-los la vida til i aconseguir aix, fomentar laprofitament dels recursos disponibles abans de tirar-los als contenidors. Els alumnes de 2n dESO han comprovat les dificultats que comporta la depuraci de laigua. Els alumnes de 3r dESO han reflexionat sobre la mobilitat actual i com caldria dirigir-la per tendir a la mobilitat sostenible. Els alumnes de 4rt dESO han elaborat un forn solar que els permetr escalfar aliments grcies, nicament, a lenergia proporcionada pel Sol. Finalment, els alumnes de Batxillerat en confeccionat un rellotge de Sol i han obtingut els coneixements bsics per entendre com la posici del Sol pot informar-nos de la hora en cada moment.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38