Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA A LES JORNADES CULTURALS DE L‘INSTITUT DE VILA-SECA

Els dies 1, 2 i 3 de febrer l’Institut de Vila-seca celebra les jornades culturals en les quals els alumnes dels diferents cursos participen en tallers i activitats vàries organitzades per entitats externes al centre i per els propis professors.

 

Limonium ha participat en aquestes jornades fent alguns dels nostres tallers d’educació ambiental. A continuació us detallem els tallers duts a terme pels educadors de Limonium:

 Els alumnes de 1r d’ESO han reutilitzat llaunes per tal d’allargar-los la vida útil i aconseguir així, fomentar l’aprofitament dels recursos disponibles abans de tirar-los als contenidors. Els alumnes de 2n d’ESO han comprovat les dificultats que comporta la depuració de l’aigua. Els alumnes de 3r d’ESO han reflexionat sobre la mobilitat actual i com caldria dirigir-la per tendir a la mobilitat sostenible. Els alumnes de 4rt d’ESO han elaborat un forn solar que els permetrà escalfar aliments gràcies, únicament, a l’energia proporcionada pel Sol. Finalment, els alumnes de Batxillerat en confeccionat un rellotge de Sol i han obtingut els coneixements bàsics per entendre com la posició del Sol pot informar-nos de la hora en cada moment.

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87