Estàs a: Pàgina principal > Novetats

IMPLANTACI DE LA RECOLLIDA DE LA MATRIA ORGNICA A CALAFELL

En motiu de la implantaci de la recollida selectiva de la matria orgnica a Calafell, els dies 3, 4 i 5 de febrer, a lAvinguda Central de Calafell Parc, els educadors de Limonium han estat informant i repartint el kit de l'orgnica als habitants de Calafell que sapropaven al punt dinformaci ambiental.

 

Els actes daquesta campanya van comenar al dissabte 14 de gener, al Pavell Esportiu Jaume Vilamaj de Calafell, on es va realitzar una xerrada informativa sobre la recollida selectiva de la matria orgnica. Aquest acte va ser introdut per Joan Olivella, lAlcalde de Calafell i per Jos Antonio Jimnez, regidor de medi ambient. Seguidament, una educadora de Limonium S.L va portar a terme la xerrada en la que es va recordar la importncia del reciclatge de la brossa que fem a casa, donant protagonisme a lorgnica informant de com sha de recollir des de casa i en quins contenidors lhem de llenar. Posteriorment es van recordar els serveis del Telfon Verd i de la deixalleria municipal. Per acabar, els habitants de Calafell van poder recollir, gratutament, el kit de l'orgnica. Per a ms informaci, poden escoltar la notcia als Serveis Informatius de Calafell Rdio: http://calafellradio.cat/radio-a-la-carta/1330-14012012-informatiu-migdia-calafell-radio-2055mb (minut  3.25).

 Recordar que en els propers caps de setmana, de 10.00 a 14.00 h, es realitzaran punts dinformaci ambiental. Els calafellencs podran recollir el kit de lorgnica i informar-se de la recollida daquesta fracci. Els punts dinformaci es realitzaran els segents dies:

  • 10, 11 i 12 de febrer, de 10 a 14 h a la Plaa Mediterrani Segur de Calafell
  • 17, 18 i 19 de febrer, de 10 a 14 h a la zona comercial de Mas Mel (davant del supermercat i lescola Calafell II)

Esperem la vostra participaci!

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38