Estàs a: Pàgina principal > Novetats

IMPLANTACIÓ DE LA RECOLLIDA DE LA MATÈRIA ORGÀNICA A CALAFELL

En motiu de la implantació de la recollida selectiva de la matèria orgànica a Calafell, els dies 3, 4 i 5 de febrer, a l’Avinguda Central de Calafell Parc, els educadors de Limonium han estat informant i repartint el kit de l'orgànica als habitants de Calafell que s’apropaven al punt d’informació ambiental.

 

Els actes d’aquesta campanya van començar al dissabte 14 de gener, al Pavelló Esportiu Jaume Vilamajó de Calafell, on es va realitzar una xerrada informativa sobre la recollida selectiva de la matèria orgànica. Aquest acte va ser introduït per Joan Olivella, l’Alcalde de Calafell i per José Antonio Jiménez, regidor de medi ambient. Seguidament, una educadora de Limonium S.L va portar a terme la xerrada en la que es va recordar la importància del reciclatge de la brossa que fem a casa, donant protagonisme a l’orgànica informant de com s’ha de recollir des de casa i en quins contenidors l’hem de llençar. Posteriorment es van recordar els serveis del Telèfon Verd i de la deixalleria municipal. Per acabar, els habitants de Calafell van poder recollir, gratuïtament, el kit de l'orgànica. Per a més informació, poden escoltar la notícia als Serveis Informatius de Calafell Ràdio: http://calafellradio.cat/radio-a-la-carta/1330-14012012-informatiu-migdia-calafell-radio-2055mb (minut  3.25).

 Recordar que en els propers caps de setmana, de 10.00 a 14.00 h, es realitzaran punts d’informació ambiental. Els calafellencs podran recollir el kit de l’orgànica i informar-se de la recollida d’aquesta fracció. Els punts d’informació es realitzaran els següents dies:

 

  • 10, 11 i 12 de febrer, de 10 a 14 h a la Plaça Mediterrani – Segur de Calafell
  • 17, 18 i 19 de febrer, de 10 a 14 h a la zona comercial de Mas Mel (davant del supermercat i l’escola Calafell II)

 

Esperem la vostra participació!

 

FOTOS

faci clic per ampliar la imatge

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87