Estàs a: Pàgina principal > Participació ciutadana

Participació ciutadana

Processos participatius posteriors a la fase documental de les Agendes 21

Posteriorment a la fase documental d’una Agenda 21 (elaboració de tots els documents incloent la diagnosi socioambiental i el pla d’acció) els municipis es veuen en la necessitat d’impulsar el seu compliment i seguir els avenços en el temps.

 

Una eina eficaç és organitzar estructures i estratègies de participació que permetin la implicació de la població local

 

En general:

  • Participació ciutadana en processos d'Agenda 21
  • Participació ciutadana en processos associats al POUM
  • Participació ciutadana en processos associats al PAES
  • Processos participatius en la Directiva Marc de l'Aigua

PROJECTES REALITZATS

Processos participatius anteriors o posteriors a la fase documental de les Agendes 21

  1. Tarragona. Assessorament sobre etapes, terminis, estratègies i participació en el procés d’implantació de l’Agenda 21 Local. Ajuntament (1999)
  2. Organització de tallers participatius, comissions de treball, fòrums ambientals i altres eines participatives a les diverses Agendes 21 redactades per Limonium tot fomentant la continuació dels processos més enllà de la finalització de la base documental.
  3. Pla de Santa Maria. Agenda 21 no redactada en fase documental per Limonium. Organització del procés participatiu posterior. Ajuntament (2008).

 

Processos participatius de la Directiva Marc de l’Aigua

  1. Assessorament tècnic i coordinació dels tallers de participació corresponents a la planificació de la Conca de les Rieres Meridionals a Tarragona. Conjuntament amb EDAS, SLL. Agència Catalana de l’Aigua (2007-2008)
  2. Assessorament tècnic i coordinació dels tallers de participació corresponents a la planificació de la Conca de l’Alt Segre a Lleida. Conjuntament amb EDAS, SLL. Agència Catalana de l’Aigua (2008)


FOTOS

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38