Estàs a: Pàgina principal > Peritatges i medi agrícola

Peritatges i medi agrícola

Des de LIMONIUM es realitzen PERITATGES en superfícies agràries i forestals, tant encaminades cap a la valoració econòmica de finques com de danys causats per accidents, processos meteorològics o ecològics, i també s’actua com pèrits judicials en procediments en que cal realitzar valoracions ambientals.

 

Per altra banda, assessora agricultors, ramaders i productors sobre aspectes diversos de l’explotació agrícola basada en la diversificació i l’aprofitament dels recursos paisatgístics i naturals dels conreus.

 

  • Peritatges de finques agrícoles i forestals (Expropiacions)
  • Disseny de sistemes de reg en finques agrícoles
  • Assessorament en la gestió de finques agrícoles
  • Assessorament en la gestió de sistemes de reg
  • Projectes de restauració de camins

PROJECTES REALITZATS

  1. Diversos peritatges per processos d’expropiacions als termes municipals de Valls, Alcover, Ginestar, Vandellòs, Tivissa, Montblanc, Mont-roig del Camp, Subirats i Barberà de la Conca. Per diversos propietaris, advocats i Consorci d’Aigües de Tarragona (2001-2008)
  2. Peritatge dels danys causats a diverses explotacions agrícoles per l’accident de la indústria SP-Química. Riudoms. Propietaris afectats (2001)
  3. Peritatge judicial demanat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès en els procediments relacionats amb la finca Torre-Negra (2008-2009)FOTOS

 

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38