Estàs a: Pàgina principal > Senyalització

Senyalització

El paisatge i el patrimoni rural són elements que permeten posar en valor el territori mediterrani. Limonium S.L. desenvolupa projectes d’inventariació i coneixement d’aquest patrimoni, per avaluar aquell que és visitable i interpretable in situ, a partir de la xarxa de camins locals, i així convertir els senders i els camins en itineraris coherents. Al mateix temps, dissenya i construeix tot tipus de senyalització al respecte (orientativa, informativa, identificativa, d’interpretació del patrimoni cultural i natural, d’observació i interpretació del paisatge). Al mateix temps, col·labora amb arquitectes per redactar projectes integrals d’equipaments interpretatius.


PROJECTES REALITZATS

 1. Projecte de senyalització ambiental de la zona verda de la UAPI-2 a la Pineda. CINOC, SA (2004-2005)
 2. Projecte de senyalització interpretativa de l’Arbreda Vidala a Aiguamúrcia. Ajuntament (2005)
 3. Projecte “àrea d’Ecoturisme” d’itineraris de coneixement i interpretació del patrimoni de Santa Oliva, incloent habilitació d’una web. Ajuntament (2004)
 4. Projecte de senyalització interpretativa del parc de les Glaneres i la muntanya d’Escornalbou. Ajuntament de riudecanyes (2000 i 2001)
 5. Projecte de senyalització interpretativa del medi natural litoral del municipi de Tarragona. Ajuntament (2000)
 6. Projecte de senyalització dels camins de Reus. Ajuntament (1998)
 7. Projecte de senyalització interpretativa de l’àrea de lleure del Montmell. Consell Comarcal del Baix Penedès (2008)
 8. Projecte de senyalització patrimonial i paisatgística del turó de la torre medieval de Banyeres del Penedès. Ajuntament de Banyeres del Penedès (2008)
 9. Projecte de senyalització interpretativa dels aiguamolls del Pla de Santa Maria. Ajuntament del Pla de Santa Maria (2008)
 10. Projecte de senyalització interpretativa de la Cala Justell i la platja de l’Arenal. Ajuntament de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant (2008-2009)
 11. Inventari de les antigues pedreres de granit de Riudecanyes i definició d’itineraris de coneixement. Diputació (2007)
 12. Projecte d’itinerari interior a Torredembarra. Ajuntament (2006) Inventari del patrimoni de la pedra seca i definició d’itineraris de coneixement a Vespella de Gaià. Diputació de Tarragona (2006) Projecte de senyalització ambiental del Parc Eòlic Coll de l’Alba a Tortosa. QUEPSA (2006)
 13. Avaluació i propostes del sistema de senyalització interpretativa de les àrees de lleure del Parc Natural de la Serra del Montsant. Parc Natural (2009 – en procés)
 14. Col·laboració en el disseny conceptual, arquitectònic i de l’equipament interpretatiu del futur Centre d’Interpretació de la Tortuga Mediterrània i la Serra de Llaberia a Marçà. Recerca de finançament. En col·laboració amb ARQProyectos, encarregat per l’ajuntament de Marçà (2007-2008).
 15. Presentació d’avantprojecte per la convocatòria FEDER 2009 i preparació de subvenció per la convocatòria 2009 de Fundación Biodiversidad Redacció dels projectes constructius dels centres d’interpretació del medi fluvial de Tivenys, Aldover, Móra d’Ebre i Xerta. En col·laboració amb ARQProyectos, encarregats per URS dins el contracte marc amb Acuamed (2007)

 

Ordenació de camins rurals

 1. Realització de l’Estudi-Inventari dels camins del terme de Riudecanyes. Diputació de Tarragona (2003)
 2. Projectes d’arranjament especial dels Camins les Ànimes i dels Cinc Camins. Ajuntament de Reus (2004)


FOTOS

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38