Estàs a: Pàgina principal > Zones Verdes

Zones Verdes

Projectes i Estudis d’Espais Verds

Les zones verdes, tant públiques com privades, són espais de gran interès social, paisatgístic i ambiental. Des de Limonium s’entén que les zones verdes, independentment de la motivació principal que les origina, han de ser multifuncionals i han de respondre a criteris d’eficiència (en l’ús de l’espai, de l’aigua, en el cost de manteniment), d’ornamentació (diverses en formes i colors) i de foment de la biodiversitat (tot inserint a les trames urbanitzades retalls de la natura circumdant). Per això, opta sempre a treballar amb criteris d’integració paisatgística i de respecte als elements preexistents del territori.


PROJECTES REALITZATS

 1. Avantprojecte de Mur Verd. Empresa Hoechst (1996) Projecte de restauració ecològica i paisatgística de la planta Viver d’EMATSA. COSESA (1996)
 2. Projecte de restauració ecològica i paisatgística dels ajardinaments de l’EDAR de Tarragona. COSESA (1997)
 3. Memòria valorada “Ajardinament dels talussos perimetrals de la planta incineradora de SIRUSA”. COSESA (1998)
 4. Avantprojecte “Creació d’un jardí botànic d’espècies autòctones i un mirador paisatgístic al turó del Castell de Vandellòs”. Ajuntament de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant (1999)
 5. Memòria valorada i execució de la construcció d’una àrea de lleure a Vespella de Gaià. Ajuntament (1999)
 6. Estudi de l’arbrat viari i ajardinaments públics de la població del Pla de Santa Maria i propostes d’ordenació i millora. Ajuntament (2000).
 7. Projecte de creació d’una aula de natura als ajardinaments de la Ciutat de Repòs i Vacances a Tarragona (CRV). Encarregat pel Departament de Treball de la Generalitat (2000).
 8. Direcció d’obres del mateix projecte (2001).
 9. Projecte d’adaptació dels ajardinaments dels centres d’ensenyament públic de Salou. Diputació de Tarragona i Ajuntament de Salou (2002)
 10. Projecte de la zona verda de la UAPI-2 a la Pineda, amb criteris ambientals d’integració dels valors de l’Espai d’Interès Natural de la Sèquia Major. Jesús Chimeno, arquitecte (2003)
 11. Projecte d’adequació de l’Hort del Senyor com a zona verda d’interpretació dels ecosistemes d’Altafulla. Diputació de Tarragona (2007)
 12. Projecte executiu de la zona verda del sector 4 de Riudecanyes com a àrea de coneixement i interpretació dels valors naturals del municipi. Strength SA (2007).
 13. Projecte de la zona verda de la UAPI-3 a la Pineda, amb criteris ambientals d’integració dels seus valors naturals. Jordi Aragonès, enginyer industrial (2008)
 14. Projecte de recuperació del jardí històric del Pont del Diable. Ajuntament de Tarragona (2008-2009)
 15. Projecte de millora i posada en valor del Parc de Sant Pere i Sant Pau. Ajuntament de Tarragona (2008-2009)
 16. Assessorament al projecte d’enjardinament de Rambla Bastoners (l’Arboç). Rafael Cabré, enginyer (2009)
 17. Projecte d’arranjament de l’espai públic (1ª fase) de les bateries antiaèries al Turó de la Rovira com espai de memòria històrica. Formant part de l’equip de Jordi Romero i Imma Jansana, arquitectes (2009)
 18. Finalistes, formant part de l’equip de Batlle i Roig arquitectes, en el concurs del Sistema de Parcs Urbans del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès. Convocat pel Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès (2009).

 

FOTOS

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38