Estàs a: Pàgina principal > Inscripció a les activitats

Inscripció a les activitats

CENTRE EDUCATIU*:

Es necessita un valor.

ADREÇA*:

Es necessita un valor.

POBLACIÓ*:

Es necessita un valor.

CODI POSTAL*:

Es necessita un valor.

TELF.*:

Es necessita un valor.

FAX*:

Es necessita un valor.

E-MAIL*:

Es necessita un valor.HORARI DEL CENTRE*:

Se necesita un valor.

Matí:

Hora del pati:

Tarda:NIVELL:

Infantil:

Primària:

ESO:

Batxillerat:

Altres:NIVELL/CURS*:

Se necesita un valor.

LLETRA/NOM DE LA CLASSE*:

Se necesita un valor.

NÚMERO D’ALUMNES*:

Se necesita un valor.NOM DE L’ACTIVITAT TRIADA:

Seleccione un elemento.

Si no hi ha l’activitat que vols fer afegeix-la tuTRIMESTRE PER L’ACTIVITAT  
1r trimestre

2n trimestre

3r trimestre

Indiferent

Realitzi una selecció.DIA DE LA SETMANA QUE NO VA BÉ FER LES ACTIVITATS

OBSERVACIONS:DADES DEL MESTRE/A RESPONSABLE
NOM*:

Es necessita un valor.

HORA LLIURE QUE US PODEM TRUCAR A L’ESCOLA*:

Es necessita un valor.

TELÈFON MÒBIL DE CONTACTE PEL DIA DE L’ACTIVITAT* (no cal que sigui el vostre, ha de ser el que serà de contacte el dia de la sortida)

Se necesita un valor.

ADREÇA ELECTRÒNICA ON VOLEU QUE US ENVIEM LES CONFIRMACIONS DE L’ACTIVITAT*

Es necessita un valor.Dono autorització perquè les dades de la butlleta passin a formar part de la base de dades de Limonium i pugui rebre informació de les activitats i projectes. Si vols modificar alguna dada o posar-te en contacta amb nosaltres envia un correu electrònic a educacioambiental@limonium.org

Realitzi una selecció.

A l’omplir la butlleta d’inscripció accepto la normativa d’inscripció

Realitzi una selecció.


Camps obligatoris*

 

NORMATIVA D’INSCRIPCIÓ I FUNCIONAMENT DE LES ACTIVITATS

Per realitzar la inscripció a una activitat, ens podeu trucar per telèfon o contactar a l’adreça electrònica educacioambiental@limonium.org.

Podeu fer tantes inscripcions com vulgueu i durant tot l’any, tot i això les dates les anem adjudicant per ordre d’arribada de les peticions, així que us recomanem fer-les a començament de curs, per poder escollir la data que més us convingui.

Una vegada rebuda la vostra sol·licitud us adjudicarem la data i horari de la vostra activitat. Us enviarem un correu electrònic a l’adreça que ens haureu indicat a la sol·licitud. Si la data i l’hora són correctes ens heu de retornar el full d’adjudicació signat i segellat per fax o per correu electrònic. Si hi ha alguna dada errònia o la data no és la més adequada per realitzar l’activitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres, via correu electrònic o telefònicament i buscarem la data més adequada en cada cas.

En el full d’adjudicació hi apareixerà una quantitat referent a la paga-i-senyal (25% del cost total) i un número de compte bancari. Heu de realitzar l’ingrés de reserva del cost determinat en l’adjudicació en el transcurs de 20 dies des de la confirmació de la data. Passat el termini sense haver fet el pagament donarem de baixa la vostra sol·licitud. El cost restant de l’activitat s’abonarà el dia de realització en efectiu, per mitjà de transferència bancària o d’un taló conformat a nom de Limonium S.L.

En el full d’adjudicació també hi apareix el material necessari per realitzar l’activitat. Tot i això, un parell de setmanes abans de la realització de l’activitat rebreu una trucada telefònica recordant la data i l’horari i el material necessari per la seva correcta realització.

Es poden realitzar sortides i tallers de forma simultània per part de diversos grups d’un mateix centre, tot i així sempre en funció de la disponibilitat d’educadors de Limonium.

Cada activitat és conduïda per l’educador/a de Limonium, però és imprescindible i absolutament necessària la presència d’un responsable del centre, a ser possible el tutor o professor sol·licitant. Aquest responsable ha de facilitar un telèfon de contacte disponible el dia de realització de l’activitat per qualsevol imprevist que pugui sorgir. Segons les instruccions d’inici de curs la relació d’alumnes/professors o acompanyants per a les sortides ha de ser la següent: cicle de parvulari, 10/1; cicle inicial i cicle mitjà, 15/1; cicle superior, 20/1. En cas que les activitats es perllonguin més d’un dia, les relacions alumnes/professors o acompanyants són de: cicle de parvulari, 8/1; cicle inicial i cicle mitjà, 12/1; cicle superior, 18/1.

Abans de la realització de l’activitat, llegiu-vos amb deteniment la informació del full d’adjudicació. Aquesta informació és imprescindible per preparar l’activitat i assegurar-ne un bon funcionament.

Cal respectar els horaris per tal que es puguin dur a terme les activitats programades. Si en l’horari de l’activitat hi ha una coincidència amb l’estona de pati o una altra activitat, és necessari que el grup-classe reajusti l’estona de pati o altra activitat, fent-la abans o després.

Els educadors/es de Limonium esperaran el grup-classe al lloc d’inici corresponent a cada sortida. El transport des del centre educatiu al lloc d’inici de la sortida no està inclòs en el pressupost de l’activitat. Des de Limonium se us indicarà el lloc exacte de trobada i en cas de ser necessari, indicarà a l’empresa de transports quin és el recorregut a realitzar.

Els canvis o anul·lacions de les activitats s’han de fer un mes abans de la seva realització, en aquest cas es retornarà el total de la paga-i-senyal realitzada. Si l’anul·lació es fa en el termini de menys d’un mes de la realització de l’activitat, no es retornarà la paga-i-senyal realitzada.

Si la previsió de temps indica pluja o alguna altra inclemència que faci que no sigui adequat realitzar la sortida programada ens heu de trucar el dia abans i així ens posarem d’acord del procediment a seguir. En el cas que s’hagi de posposar no significarà cap cost addicional. En el cas que no s’hagi fet aquest contacte el dia abans de la sortida i des del centre proposeu l’anul·lació al mateix dia de la realització, no se us retornarà la paga-i-senyal i si aquesta activitat es posposa, haureu d’abonar el cost íntegre de l’activitat.


Seguint amb les inclemències del temps, si la sortida no es pot realitzar, es buscarà una altra data, en funció de la disponibilitat de l'Equip d'Educació Ambiental de Limonium. En cap cas es substituirà la sortida per una altra activitat, ja que es considera que el servei contractat és una sortida de descoberta.


Algunes administracions públiques compten amb bases de subvencions per la realització d’activitats d’educació ambiental. Si esteu interessats en la realització d’alguna activitat i no esteu en disposició de costejar-la, podem informar-vos de les possibilitats que existeixen de subvenció d’una part del cost o de la seva totalitat.

Accés ràpid
Limonium S.L. C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38