Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM: NOVA ASSESSORIA DEL PROGRAMA ESCOLES VERDES

El passat 6 de maig, Limonium i el Departament de Territori i Sostenibilitat van formalitzar el contracte de "Servei d'assistncia tcnica del programa Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya"

 

Des d'aquest mes de maig, des de Limonium portem a terme les tasques d'assessorament als gaireb 30 centres educatius de Terres de l'Ebre que estan dins el Programa Escoles Verdes.

El programa Escoles Verdes, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, sorgeix com un comproms per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avanar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar, des de l'educaci, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

I, per tant, es plantegen tres grans objectius:

         Ajudar els centres a incorporar els valors de l'educaci per a la sostenibilitat en tots els mbits de la vida del centre (currculum, gesti, relacions amb l'entorn, etc.).

         Promoure la participaci i la implicaci activa de la comunitat educativa en la millora del seu entorn.

         Afavorir l'intercanvi entre els centres que comparteixen uns mateixos objectius. Fer xarxa.

Des de l'equip de Limonium agafem el relleu del Programa amb empenta i amb molta illusi, esperant agafar el ritme per a propers cursos escolars.

Agram als centres del nostre territori la bona rebuda i acceptaci d'aquest canvi a finals de curs, i esperem aportar el millor possible el nostre granet de sorra facilitant als centres un canvi en la dinmica interna cap a lambientalitzaci integral; un canvi que impliqui la participaci activa de tota la comunitat escolar alumnat, docents i no docents, famlies i que comporti una interacci permanent de les escoles amb el seu entorn immediat.

Bona feina a tothom!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38