Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INICI DE LA CAMPANYA SOBRE RESIDUS PEL BAIX CAMP

Aquest mes de maig hem iniciat la campanya de comunicació per al foment de la recollida selectiva dels residus als municipis del Baix Camp

 

 

Aquesta campanya de comunicació i sensibilització, contractada pel Consell Comarcal del Baix Camp, s'ha iniciat al municipi d'Almoster, seguit de Castellvell del Camp.

Amb aquestes actuacions, Limonium informarą i recordarą a la població de tota la comarca del Baix Camp (excepte Cambrils i Reus) de com fer la correcta recollida selectiva al municipi, resolent dubtes que la gent pugui anar tenint. Per transmetre aquest missatge, s'instal·laran diferents punts d'informació, on la població podrą aclarir els conceptes sobre gestió de residus domčstics i es facilitarą diferent material: un imant de nevera recordant la correcta classificació dels residus amb els contenidors corresponents, i un conjunt de tres bosses (verda, blava i groga) per fer la recollida selectiva dels envasos domčstics.

A banda de l'actuació per informar a la població, també es realitzen visites als establiments del canal HORECA (hostaleria, restauració i cątering) per facilitar-los material per al correcte transport dels envasos de vidre generats a l'activitat, aixķ com aclarir i informar de la correcta gestió dels residus de l'establiment.

 

Els propers municipis on actuarą la campanya amb l'equip d'educació ambiental de Limonium seran Miami Platja (Mont-roig del Camp), Montbrió del Camp i Riudoms.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Joanot Martorell, 15, 43480 Vila-seca, Tarragona · Nif B43917236 · Telf. 977 26 40 74