Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Concessi de la finca municipal del Pont del Diable

El valor del Parc Ecohistric

 

La nostra empresa, conjuntament amb Med For Life Communication, ha guanyat el concurs pblic impulsat per lajuntament de Tarragona per obtenir la concessi de la finca municipal del Pont del Diable durant 10 anys.

La proposta pretn desenvolupar un projecte de gesti i activitats centrat en el concepte de Parc Ecohistric, un espai al servei dels tarragonins i dels seus visitants, basat en tres potes: la de parc (espai ds pblic multifuncional i responsable), la deco (espai de gaudi i posta en valor del patrimoni natural) i la dhistric (espai dinterpretaci i coneixement del llegat histric de Trraco, mitjanant el monument de laqeducte de les Farreres, incls a la llista de monuments amb la qualificaci de Patrimoni de la Humanitat, aix com el jard romntic dels Puig i Valls existent a la mateixa finca).

En aquest sentit estem molt satisfetes de poder, per fi, plasmar de manera prctica en un espai tan emblemtic la seva concepci dels territoris intelligents i multifuncionals, on saposta per la cultura, no com a producte, sin com a motor de desenvolupament.

Creient en el potencial duna finca famosa per poc utilitzada pels ciutadans de les nostres comarques, esperem implementar un conjunt de petites actuacions de valor afegit que converteixin lespai en un lloc doportunitats, fomentant el turisme responsable i convertint la finca en un punt dentrada de lAnella Verda de Tarragona.

http://www.tarragona.cat/patrimoni/noticies/el-parc-ecohistoric-del-pont-del-diable-sera-un-espai-daprenentatge-del-patrimoni-historic-i-natural?utm_source=hootsuite&utm_campaign=hootsuite 

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38