Estàs a: Pàgina principal > Novetats

FEM SALUT, FEM POBLA AMB LIMONIUM!

Els alumnes de l’escola Mare de Déu del Lledó de La Pobla de Mafumet han caminat per la xarxa de camins saludables del seu municipi.

 

El municipi de La Pobla de Mafumet està conformat per una extensa xarxa de camins rurals que uneixen els diferents punts cardinals municipals i s’obren pas enmig d’un paisatge predominantment agrícola, com avellaners, noguers, garrofers, oliveres, …

Els infants d’educació infantil van caminar pel Camí del Bassal, iniciant la ruta al Parc de les Pobles. Acompanyats per la historia d’un nen, en Joanet, que necessitava fer esport i menjar aliments saludables, els infants li van ensenyar el Camí, perquè en Joanet  pogués fer esport i a més a més van conèixer alguns fruits secs molt saludables i valuosos de la Dieta Mediterrània, com les olives, les ametlles, les nous, entre d’altres.

Per altra banda, els alumnes d’educació primària  varen conèixer el paisatge dels voltants de La Pobla a través de la realització d’una ruta circular que s’iniciava amb el camí de les Serres. Descobrint la vegetació mediterrània existent als camps de conreu del municipi, es va prendre consciencia dels conreus i dels seus fruits saludables, tant saludables per a la nostra salut. L’itinerari va finalitzar al Camí del Bassal, travessant el Torrent de Mas Blanc, al límit sud-oest del terme municipal.

Fem Salut, fem Pobla és el lema que acompanya a la promoció de la xarxa de camins saludables dels voltants de La Pobla de Mafumet.  

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87