Estàs a: Pàgina principal > Novetats

AVENTURA, ORIENTACIÓ I DESCOBERTA DE L’ENTORN

Els alumnes de 3r de l’escola El Roquissar d’Altafulla descobreixen Bosc Aventura de Salou, un entorn natural i fantàstic per aprendre i passar-ho d’allò més bé, molt a prop dels arbres!

 

Bosc Aventura, un espai ubicat a Salou, ofereix la possibilitat de fer circuits amb tirolines i ponts tibetans, passant d’uns arbres als altres sense tocar a terra, de forma divertida i segura! Limonium, en aquets espai hi realitza tallers i dinàmiques relacionades amb la descoberta i interacció amb el medi natural de Bosc Aventura, adaptats als diferents cursos escolars. En aquest sentit, els alumnes de 3r de l’escola El Roquissar d’Altafulla han anat d’excursió a Bosc Aventura, on han pogut descobrir i gaudir des de les altures passant per les tirolines i els ponts tibetans que abracen els arbres de l’espai i també, amb els peus a terra, a través d’uns jocs d’orientació que Limonium ha dinamitzat. El joc ha permès que els nens i nenes practiquin amb la brúixola i el mapa de l’espai, per tal d’orientar-se i trobar un tresor amagat entre els arbres. Ens ho vam passar d’allò més bé i vam trobar la troballa misteriosa que els esperava a Bosc Aventura!

Aquesta activitat ha estat promoguda per l’Ajuntament d’Altafulla.

Si voleu consultar la proposta lúdico-educativa que combina l’aventura i l’educació ambiental, podeu enviar un correu electrònic a  educacioambiental@limonium.org 

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87