Estàs a: Pàgina principal > Novetats

#LaFiradelVis

Especial del Diari Ms amb informaci de la fira i del seu context

 

Avui s'ha publicat un especial al Diari Ms que recull 8 pgines amb articles relacionats amb l'esdeveniment de la Fira del Vi que se celebrar aquest cap de setmana a Falset.

Seguint la presentaci del Sr Jordi Puxeu Vaqu (alcalde de Falset) la publicaci treballa amb els mputs que giren a l'entorn de la fira i que han perms treballar en un dels pilars de la campanya de comunicaci #LaFiradelVis: patrimoni natural, l'excellncia dels productes de la seva terra (DOQ Priorat, la DO Montsant, l'oli...), el paisatge, l'enoturisme, la solidaritat.

Al final de l'especial apareix el programa d'actes i els expositors presents.

MedForLife Communication iLIMONIUM sn les empreses encarregades de la tasca comunicativa prvia i durant la fira (relaci amb premsa, publicitat, xarxes socials i dinamitzaci territorial a partir de la fira), aix com de la recepci dels visitants a la mateixa (atenci i venda de tiquets).

Els educadors de LIMONIUM tamb seran els responsables de dinamitzar un rac especial: el rac distret. Com a novetat respecte a daltres edicions anteriors, es disposar dun espai i un servei per a que els infants puguin realitzar activitats educatives relacionades amb el mn del vi i el Priorat.

http://issuu.com/mestarragona/docs/mtarragona280414?e=1395796/7628051

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38