Estàs a: Pàgina principal > Novetats

TALLERS PER A INFANTS, A LA 19 FIRA DEL VI DE FALSET!

La realitzaci de lactivitat La Fira dels petits ha perms als ms petits de la Fira assistir als tallers deducaci ambiental. Aprofitant cartrons i revistes, els infants han elaborat un divertit ram.

 

Dentre moltes de les actuacions realitzades a la 19 Fira del Vi de Falset, durant els dies 3 i 4 de maig, els educadors de Limonium han organitzat lespai infantil ubicat al mateix carrer Miquel Barcel, lloc on tamb es trobaven els diferents cellers del Priorat. Lespai infantil, dinamitzat pels educadors de Limonium, ha perms als infants de 5 a 12 anys, a travs de tallers manipulatius, entrar en contacte amb els elements protagonistes de la Fira del Vi, de manera que a partir de la prctica de diferents tcniques, els petits assistents han pres conscincia del medi ambient i de la reutilitzaci de residus, sobretot de revistes i cartrons alimentaris, tot elaborant, duna manera activa i divertida, un divertit ram. Amb la senzilla tcnica de caragolar els papers de revista mitjanant una vara de fusta, els nens i nenes han aconseguit formar uns tubs de paper fcilment plegables i convertibles en espirals, suficientment rgids com per suportar el pes duna copa, un got o una ampolla de vi. Els diferents espirals els han collocat a sobre dun cartr, formant la forma dun gran ram. Per altra banda, des de la vessant conceptual del mn rural, el vi i lagricultura, els petits, un cop acabat el taller, han gaudit duns murals tematitzats i ambientats en el Priorat i la Fira, de manera que han pogut formar part de la decoraci daquests grans dibuixos que es trobaven al mateix espai infantil on es realitzava el taller. Els ceps, el ram gegant, les muntanyes, els entorns naturals tant estimats i familiars del Priorat han acompanyat als nens i nenes durant lestada a lespai infantil i tamb han estat en contacte amb tots ells ja que els petits han intervingut en lambientaci daquests murals, aportant-los color, vida i imaginaci als dibuixos representatius del Priorat i del mn que lenvolta.

Infants i educadors ens ho hem passat molt b! Tots hem compartit un espai com, i els petitons han format part de lacte vincola i firal, duna manera divertida i educativa, sensibilitzats amb lentorn natural, un entorn que ens dna lestimada natura, un entorn ple de riquesa, un entorn on els rams, les terrasses, els ceps, les muntanyes, les fulles de parra, i molts daltres elements dinters natural han estat els nexes duni de la Fira i els infants. Els educadors de Limonium estem orgullosos dhaver acompanyat els nens i nenes durant lestada dels petits als tallers de la Fira, i per tant, valorem molt positivament la realitzaci daquests tallers on els nens i nenes han pogut plasmar, activament i molt motivats, coneixements sobre els entorns rurals i agrcoles, i a ms a ms aprenen, educativament, nous coneixements sobre lentorn i la temtica de la Fira, per tant, tamb han estat protagonistes de la present 19 Fira del Vi del Falset. Aix doncs, des de Limonium estem molt contents dhaver pogut formar part daquest acte i compartir la Fira amb els ms petits de la Fira del Vi! Grcies Priorat!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38