Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Nou treball en un espais natural protegit de Navarra

Guanyem el concurs de redacció de l’Instrument de Gestió del Paisatge Protegit d’Elía, a Navarra

 

El “concejo de Elía”, amb més de 500 hectàrees, és un dels “concejos” que formen part del municipi navarrès de Valle de Egüés, a l’est de la ciutat de Pamplona. La totalitat de dit “concejo” està catalogat com Paisatge Protegit, i l’ajuntament de Valle de Egüés va formular durant aquest estiu un concurs públic per a redactar l’instrument de gestió de dit espai, concurs que va ser guanyat per Limonium entre una vintena d’ofertes presentades.

Aquest espai és una conca tancada que s’estén des de la cara sud del mont Lakarri, bàsicament forestal, amb taques de pastures i un interessant rierol flanquejat de freixenedes. A l’extrem sud, la petita localitat d’Elía, amb interessants mostres d’arquitectura tradicional. El passat dia 8 d’agost vàrem realitzar la primera reunió amb l’ajuntament, donant inici als treballs.

Aquest nou treball relacionat amb la planificació de la gestió ens il·lusiona, suposant un repte de treball en un nou territori de la Vall de l’Ebre, complementant els plans de gestió i plans d’ordenació dels recursos naturals que actualment estem redactant a Àlaba per encàrrec del Govern Basc.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87