Estàs a: Pàgina principal > Novetats

ESMORZARS MÉS SOSTENIBLES A LES ESCOLES DE VILA-SECA

Els alumnes de Vila-seca podran evitar els embolcalls innecessaris a l'hora d'esmorzar, gràcies a l'embolcall reutilitzable que repartim en les activitats d'educació ambiental.

 

Des de fa uns cursos escolars, l'equip d'educació ambiental de Limonium dissenya i realitza el Programa Municipal d'Activitats d'Educació Ambiental als centres educatius del municipi de Vila-seca que ofererta el propi Ajuntament de Vila-seca.

Aquest curs 2014-2015, per potenciar el missatge donat en les diferents activitats i previ acord amb el mateix Ajuntament de Vila-seca, s'estan distribuint als alumnes de 2n i 6è d'educació primària els coneguts embolcalls reutilitzables (Boc'n Roll) per a facilitar embolcallar l'esmorzar sense generar residus innecessaris.

Aquest material ha tingut una molt bona acceptació, tant per part dels alumnes com per part de l'equip docent dels centres.

Des de Limonium apostem per una prevenció i minimització dels residus municipals, amb petites accions molt significatives, com aquesta.

 

Agraïm a l'escola Miramar per fer-nos arribar aquesta foto.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87