Estàs a: Pàgina principal > Novetats

VILA-SECA, PATRIMONI I NATURA A UN PAS!

Limonium realitza sortides al municipi de Vila-seca per descobrir lentorn natural i agrcola i el patrimoni histric.

 

Aquesta setmana han comenat les sortides amb els escolars de 5 curs de Vila-seca dins el marc de la Campanya dEducaci Ambiental de lAjuntament de Vila-seca; + Vila-neta, + civisme.

Aquesta sortida permet als alumnes valorar i gaudir duna part del patrimoni del seu municipi que, molt sovint, els propis vila-secans i vila-secanes desconeixen.

La sortida sinicia  la zona de la Plana, on els alumnes valoren el paisatge agrcola daquesta zona, aix com tamb la fauna que es pot observar i les infraestructures creades per lhome.

A continuaci, els alumnes es desplacen fins a la zona histrica de Vila-seca. All els alumnes aprecien diferents racons com el Parc de Bernat de Saportella, el Portal de Sant Antoni i la Torre de lAbadia.

Posteriorment, descobreixen el Parc de la Torre den Dola, aix com la seva vegetaci i el monument ms important del parc; la torre de vigilncia del segle XVI.

Finalment, la sortida acaba al Parc del Perruquet a la Pineda, on es fa una activitat per ajudar als alumnes a reflexionar sobre la importncia en el passat de les pinedes de pins pinyoners a la zona litoral i les caracterstiques daquests arbres.

Els alumnes que ja han realitzat aquesta sortida han quedat encantats amb la ruta que els permet redescobrir el seu propi municipi i el dossier que sels entrega, que els ofereix una guia magnfica per seguir el recorregut i les observacions que es fan a cada moment.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38