Estàs a: Pàgina principal > Novetats

VILA-SECA, PATRIMONI I NATURA A UN PAS!

Limonium realitza sortides al municipi de Vila-seca per descobrir l’entorn natural i agrícola i el patrimoni històric.

 

Aquesta setmana han començat les sortides amb els escolars de 5è curs de Vila-seca dins el marc de la Campanya d’Educació Ambiental de l’Ajuntament de Vila-seca; + Vila-neta, + civisme.

 

Aquesta sortida permet als alumnes valorar i gaudir d’una part del patrimoni del seu municipi que, molt sovint, els propis vila-secans i vila-secanes desconeixen.

 

La sortida s’inicia  la zona de la Plana, on els alumnes valoren el paisatge agrícola d’aquesta zona, així com també la fauna que es pot observar i les infraestructures creades per l’home.

A continuació, els alumnes es desplacen fins a la zona històrica de Vila-seca. Allà els alumnes aprecien diferents racons com el Parc de Bernat de Saportella, el Portal de Sant Antoni i la Torre de l’Abadia.

Posteriorment, descobreixen el Parc de la Torre d’en Dolça, així com la seva vegetació i el monument més important del parc; la torre de vigilància del segle XVI.

Finalment, la sortida acaba al Parc del Perruquet a la Pineda, on es fa una activitat per ajudar als alumnes a reflexionar sobre la importància en el passat de les pinedes de pins pinyoners a la zona litoral i les característiques d’aquests arbres.

 

Els alumnes que ja han realitzat aquesta sortida han quedat encantats amb la ruta que els permet redescobrir el seu propi municipi i el dossier que se’ls entrega, que els ofereix una guia magnífica per seguir el recorregut i les observacions que es fan a cada moment.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87