Estàs a: Pàgina principal > Novetats

CONGRÉS IBÈRIC DE LIMNOLOGIA 2016

Realitzarem les tasques de preparació i organització del congrés

 

Acabem de rebre per part de l’IRTA el contracte per totes les tasques de preparació i organització del congrés ibèric de Limnologia a celebrar el juliol de 2016 a la ciutat de Tortosa.

El congrés ibèric de Limnologia és un esdeveniment científic bianual que reuneix, sota els auspicis de l’Associació Ibèrica de Limnologia, els millors estudiosos dels ecosistemes aquàtics de la Península Ibèrica, acompanyats d’experts d’altres països. L’edició de 2014 va realitzar-se a Santander i la de 2016, hostatjada per l’IRTA, es realitza a Tortosa.

Les nostres tasques són de suport integral a l’organització: des de la inscripció i acolliment als participants, organització d’espais i materials, caterings, sortides de camp, desplaçaments i allotjaments dels participants, fins a la recerca d’esponsoritzacions i el suport tècnic a les múltiples activitats que el congrés desenvoluparà, en el qual s’esperen més de 250 participants.

Actualment, estem treballant en el disseny d’un logotip i en la creació de la pàgina web a partir del qual es gestionarà tot el temps previ a l’esdeveniment.

 

 

al evento. 

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87