Estàs a: Pàgina principal > Novetats

CONGRS IBRIC DE LIMNOLOGIA 2016

Realitzarem les tasques de preparaci i organitzaci del congrs

 

Acabem de rebre per part de lIRTA el contracte per totes les tasques de preparaci i organitzaci del congrs ibric de Limnologia a celebrar el juliol de 2016 a la ciutat de Tortosa.

El congrs ibric de Limnologia s un esdeveniment cientfic bianual que reuneix, sota els auspicis de lAssociaci Ibrica de Limnologia, els millors estudiosos dels ecosistemes aqutics de la Pennsula Ibrica, acompanyats dexperts daltres pasos. Ledici de 2014 va realitzar-se a Santander i la de 2016, hostatjada per lIRTA, es realitza a Tortosa.

Les nostres tasques sn de suport integral a lorganitzaci: des de la inscripci i acolliment als participants, organitzaci despais i materials, caterings, sortides de camp, desplaaments i allotjaments dels participants, fins a la recerca desponsoritzacions i el suport tcnic a les mltiples activitats que el congrs desenvolupar, en el qual sesperen ms de 250 participants.

Actualment, estem treballant en el disseny dun logotip i en la creaci de la pgina web a partir del qual es gestionar tot el temps previ a lesdeveniment.

al evento. 

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38