Estàs a: Pàgina principal > Novetats

CAMPANYES PER PREVENCIÓ DE RESIDUS A LA RIBERA D’EBRE

CONTINUEM TREBALLANT EN LA SENSIBILITZACIÓ AMBIENTAL

 

Campanya al Municipi de Vinebre.  Des de Limonium hem executat una visita porta a porta a les llars i grans productors de Vinebre. Només s'han visitat aquelles llars on s’han detectat possibles incidències i/o dubtes sobre l'encara recent servei de recollida porta a porta dels residus, instaurat a principis d'any.

Aquesta campanya ha estat contractada directament des del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, que presta el servei de recollida i gestió de residus de tots els municipis d’aquestes tres comarques.

 Campanya al Municipi de Riba-roja.  Aquest divendres 4 de noviembre hem estat realitzantel segon punt informatiu al municipi de Riba-roja d'Ebre. Aquesta acció està emmarcada dins la campanya recolzada i promoguda pel Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta i el mateix Ajuntament per tal d'informar a la població del canvi de sistema en la recollida selectiva dels residus urbans. Aquest canvi pretén millorar les dades de recollida municipal, passant a recollir les diferents fraccions de residus porta a porta.

En aquest punt informatiu s'està informant a la població, paradistes del mercat i als grans productors del municipi del funcionament d’aquest nou servei. També aprofitem per resoldre els dubtes que puguin tenir els veïns i veïnes abans de la implantació que tindrà lloc el proper dilluns 7 de novembre de 2016.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38