Estàs a: Pàgina principal > Novetats

L’AJUNTAMENT DE SALOU I LIMONIUM ORGANITZEN EL BIOBLITZ SALOU 2017

Jornada de ciència ciutadana al Cap Salou (Cala Crancs) dissabte 10 de juny

 

L’ajuntament de Salou ha impulsat la realització d’un Bioblitz (jornada de ciència ciutadana, amb la participació de tothom qui ho vulgui) a la Cala Crancs, dins el cap de Salou (accessible des de l’equipament el Triangle), el proper dissabte 10 de juny.

La nostra empresa organitzarà aquest esdeveniment científic on dinamitzarem una sèrie d’activitats per inventariar la biodiversitat d’aquest espai litoral, incloent la seva zona marítima (animeu-vos a fer snorkel).

Tothom qui vulgui i prèvia inscripció podrà participar en els itineraris especialitzats que podeu fer en família per descobrir i estudiar les aus terrestres i marines, rèptils, amfibis, papallones, mamífers, ratpenats, plantes superiors, líquens algues, invertebrats marins, peixos i fòssils...... Apunteu-vos a la web www.bioblitz.cat. Per consultes gerencia@limonium.org o al telèfon 655603021.

El Biobliotz de Salou 2017 és una de les activitats que forma part del conjunt d’actes que s’han organitzat per la Setmana Natura 2017 (www.setmananatura.cat

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38