Estàs a: Pàgina principal > Novetats

INICIEM EL CURS AMB LES ACTIVITATS DE PROMOCI DE L SALUT AMBIENTAL A L'ESCOLA

Dilluns 26 comencem a realtizar activitats de promoci de la salut ambiental a diverses escoles de municipis de la provncia de Tarragona. La setmana que ve serem a Botarell i a les Borges del Camp. Seguirem el programa a l'escola del Pont d'Armentera, a la de Corbera d'Ebre, i a 14 escoles ms de la provncia.

 

Aquestes activitats estan finanades pels Ajuntaments dels diversos pobles i per la Diputaci de Tarragona, que pot aportar entre el 80 i el 95% del cost total. Es tracta de les subvencions de promoci de la salut pblica destinades a municipis de menys de 5.000 habitants.

L'Equip d'Educaci Ambiental de Limonium hem creat un nou programa d'activitats de salut ambiental que ha estat molt ben rebut per les escoles dels diversos pobles. A partir d'aquest programa les escoles han escollit les activitats que ms s'ajusten a la seva programaci anual.

Properament us anirem informant del seu desenvolupament. D'aqu pocs dies podreu consultar aquestes noves activitats a la pgina web de Limonium a l'apartat d'activitats.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38