Estàs a: Pàgina principal > Novetats

III JORNADES SOBRE EL BOSC DE RIBERA A LA RESERVA NATURAL DE SEBES (FLIX)

Participaci de LIMONIUM a la jornada que es va dur a terme a la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes (Flix) els dies 5, 6 i 7 d'octubre.

 

Dins del marc de lany Internacional dels Boscos, la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes, amb el suport del Grup de Natura Freixe, va organitzar les III Jornades sobre bosc de ribera (dies 5, 6 i 7 doctubre). Aquesta activitat, patrocinada per lentitat Obra Social de Catalunya Caixa, aplegava un total de 13 ponncies. Aquestes ponncies estaven encaminades a la posada en com de diferents experincies i estudis realitzats arreu del territori espanyol  en boscos de ribera amb la finalitat de discernir sobre possibles actuacions a realitzar en un futur prxim per tal de protegir i preservar aquesta tipologia de boscos frgils.

Entre els ponents va destacar la presncia del president dEurosite el Sr. Henkjan Kievit. Tanmateix, tamb van realitzar ponncies representants de diverses universitats espanyoles com la Universidad Politcnica de Valencia, la Universidad del Pas Vasco, la Universidad de Murcia, la Universitat de Barcelona i la Universidad Politcnica de Madrid.  Tamb hi van assistir,  com a ponents representats de ladministraci i altres entitats,  la Xarxa i Custdia del Territori, el CTM Centre Tecnolgic, la Oficina Catalana del Canvi Climtic, el Grup de Natura Freixe, el CEDEX, lAgncia Catalana de lAiguai lIRTA.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38