Estàs a: Pàgina principal > Novetats

III JORNADES SOBRE EL BOSC DE RIBERA A LA RESERVA NATURAL DE SEBES (FLIX)

Participació de LIMONIUM a la jornada que es va dur a terme a la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes (Flix) els dies 5, 6 i 7 d'octubre.

 

Dins del marc de l’any Internacional dels Boscos, la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes, amb el suport del Grup de Natura Freixe, va organitzar les III Jornades sobre bosc de ribera (dies 5, 6 i 7 d’octubre). Aquesta activitat, patrocinada per l’entitat Obra Social de Catalunya Caixa, aplegava un total de 13 ponències. Aquestes ponències estaven encaminades a la posada en comú de diferents experiències i estudis realitzats arreu del territori espanyol  en boscos de ribera amb la finalitat de discernir sobre possibles actuacions a realitzar en un futur pròxim per tal de protegir i preservar aquesta tipologia de boscos fràgils.

Entre els ponents va destacar la presència del president d’Eurosite el Sr. Henkjan Kievit. Tanmateix, també van realitzar ponències representants de diverses universitats espanyoles com la Universidad Politécnica de Valencia, la Universidad del País Vasco, la Universidad de Murcia, la Universitat de Barcelona i la Universidad Politécnica de Madrid.  També hi van assistir,  com a ponents representats de l’administració i altres entitats,  la Xarxa i Custòdia del Territori, el CTM Centre Tecnològic, la Oficina Catalana del Canvi Climàtic, el Grup de Natura Freixe, el CEDEX, l’Agència Catalana de l’Aiguai l’IRTA.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87