Estàs a: Pàgina principal > Novetats

AMB LA TARDOR ARRENQUEN ELS HORTS ESCOLARS

Amb l'arribada de la tardor les escoles tornen a cuidar el seu propi hort. Els alumnes són els responsables de preparar el terreny, plantar les hortalisses i fer-ne el manteniment per finalment collir-les. Tota una experiència, en els temps en què estem...

 

Són molts els alumnes que no han gaudit mai d'un hort familiar, o fins i tot no n'han vist mai cap. Amb els horts escolars, són ells mateixos els responsables de preparar el terreny, plantar les hortalisses i fer-ne el manteniment per finalment collir-les.

D'aquesta forma coneixen quines plantes es cultiven en cada temporada, quins requisits necessiten, quina part és la que ens mengem,... i sobretot, incitació a menjar verdures i fruites.

Aquest projecte l'està duent a terme Limonium a l'escola Josep Veciana de Perafort i a l'escola Guillem de Claramunt de la Secuita, amb resultats satisfactoris; properament també col·laborarà amb l'escola Elisabeth de Salou.

Perquè un fet tant ancestral com conrear la terra cada cop menys s'aprèn a casa amb el pas de les generacions; ara també es pot aprendre a l'escola!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87