Estàs a: Pàgina principal > Novetats

AMB LA TARDOR ARRENQUEN ELS HORTS ESCOLARS

Amb l'arribada de la tardor les escoles tornen a cuidar el seu propi hort. Els alumnes sn els responsables de preparar el terreny, plantar les hortalisses i fer-ne el manteniment per finalment collir-les. Tota una experincia, en els temps en qu estem...

 

Sn molts els alumnes que no han gaudit mai d'un hort familiar, o fins i tot no n'han vist mai cap. Amb els horts escolars, sn ells mateixos els responsables de preparar el terreny, plantar les hortalisses i fer-ne el manteniment per finalment collir-les.

D'aquesta forma coneixen quines plantes es cultiven en cada temporada, quins requisits necessiten, quina part s la que ens mengem,... i sobretot, incitaci a menjar verdures i fruites.

Aquest projecte l'est duent a terme Limonium a l'escola Josep Veciana de Perafort i a l'escola Guillem de Claramunt de la Secuita, amb resultats satisfactoris; properament tamb collaborar amb l'escola Elisabeth de Salou.

Perqu un fet tant ancestral com conrear la terra cada cop menys s'aprn a casa amb el pas de les generacions; ara tamb es pot aprendre a l'escola!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38