Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM a la 2a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Limonium participa com a empresa apostant per la Responsabilitat Social en diferent accions

 

Del 28 de novembre al 2 de desembre se celebra la 2ª setmana de responsabilitat social a Catalunya.

Des de LIMONIUM ens hem sensibilitat amb aquest tema i hem fet i farem diferents activitats des de la Nostra empresa.

 - El dimarts 22 de novembre vam realitzar VOLUNTÀRIAMENT  tallers per escolars a Tarragona en motiu de la III Setmana Europea de Prevenció de Residus Municipals.

http://www.diarimes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=280&Itemid=246

http://www.tarragonaradio.cat/detalleOM.asp?id=21822&t=Uns_300_escolars_participaran_a_la_Setmana_Europea_de_la_Prevencio_de_Residus

http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/medi-ambient/noticies/la-iii-setmana-de-la-prevencio-de-residus-apropa-el-reciclatge-als-nens-i-nenes-de-la-ciutat

- El divendres 25 de novembre tots els treballadors de LIMONIUM vam realitzar una acció de responsabilitat social d’empresa de caire ambiental. Ens vam adherir a una de les accions comunes de la III Setmana de la Prevenció de Residus Municipals. Concretament al de PREVENCIÓ DE RESIDUS DE PAPER A L’EMPRESA. Vam intentar minimitzar l’ús de paper i hem vam quantificar el seu ús.

 - El dimarts dia 29 de novembre participarem en la  jornada Empresa i Biodiversitat per avaluar l’impacte en la biodiversitat de les nostres activitats, productes i serveis. La intenció és conèixer actuacions, iniciatives i projectes que ens permetin contribuir a la preservació de la biodiversitat , i alhora, poder-les aplicar en altres empreses on puguem treballar.

 

 

 

 • - Els dies 29 i 30 de Novembre LIMONIUM participarà en el 5è trobada organitzada per la fundació CONAMA, trobada sobre la sostenibilitat entre urbes i municipis que es celebrarà a Vitoria-Gasteiz (ciutat Capital Verda Europea 2012).
 •  

   

   

   http://www.conamalocal.org/web/index.php

   

  FOTOS

  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto

   

  Accés ràpid
  Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87