Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM a la 2a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Limonium participa com a empresa apostant per la Responsabilitat Social en diferent accions

 

Del 28 de novembre al 2 de desembre se celebra la 2 setmana de responsabilitat social a Catalunya.

Des de LIMONIUM ens hem sensibilitat amb aquest tema i hem fet i farem diferents activitats des de la Nostra empresa.

 - El dimarts 22 de novembre vam realitzar VOLUNTRIAMENT  tallers per escolars a Tarragona en motiu de la III Setmana Europea de Prevenci de Residus Municipals.

http://www.diarimes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=280&Itemid=246

http://www.tarragonaradio.cat/detalleOM.asp?id=21822&t=Uns_300_escolars_participaran_a_la_Setmana_Europea_de_la_Prevencio_de_Residus

http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/medi-ambient/noticies/la-iii-setmana-de-la-prevencio-de-residus-apropa-el-reciclatge-als-nens-i-nenes-de-la-ciutat

- El divendres 25 de novembre tots els treballadors de LIMONIUM vam realitzar una acci de responsabilitat social dempresa de caire ambiental. Ens vam adherir a una de les accions comunes de la III Setmana de la Prevenci de Residus Municipals. Concretament al de PREVENCI DE RESIDUS DE PAPER A LEMPRESA. Vam intentar minimitzar ls de paper i hem vam quantificar el seu s.

 - El dimarts dia 29 de novembre participarem en la  jornada Empresa i Biodiversitat per avaluar limpacte en la biodiversitat de les nostres activitats, productes i serveis. La intenci s conixer actuacions, iniciatives i projectes que ens permetin contribuir a la preservaci de la biodiversitat , i alhora, poder-les aplicar en altres empreses on puguem treballar.

 • - Els dies 29 i 30 de Novembre LIMONIUM participar en el 5 trobada organitzada per la fundaci CONAMA, trobada sobre la sostenibilitat entre urbes i municipis que es celebrar a Vitoria-Gasteiz (ciutat Capital Verda Europea 2012).
 •  http://www.conamalocal.org/web/index.php

   

  FOTOS

  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto
  Descripcion de la foto

   

  Accés ràpid
  Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38