Estàs a: Pàgina principal > Novetats

L'REA D'EDUACACI AMBIENTAL DE LIMONIUM COMENAR EL 2012 FENT UN TALLER DE SUCS A LA FATARELLA.

Per a estar preparats per lhivern i resistir latac dels refredats, una de les mesures que podem prendre s fer-nos un bon suc de fruita. Els alumnes de Cicle Inicial de la Fatarella descobriran com fer un suc original, bonssim i carregat de vitamines.

 

Lhivern ens omple el rebost de taronges i mandarines. Aquestes fruites de temporada estan carregats de vitamines com la C, que s un agent antioxidant molt potent la qual cosa implica que ajuda a mantenir el nostre organisme en millors condicions.  

Per cal tenir en compte que al fer-nos sucs de fruita, tamb hi podem incloure algunes hortalisses o verdures, que encara que ens pugui semblar estrany, triturades i barrejades amb altres aliments, sn perfectament comestibles crues i molt recomanables. Aix doncs, tingueu en compte les pastanagues, els porros, el fonoll... per altra banda, encara podem trobar al mercat algunes fruites com la poma, la llimona, les pinya, el kiwi o el ram, que formen excellents combinacions amb altres fruites i verdures.

Limonium realitza, des daquest  curs 2011-2012 activitats de salut ambiental, entre elles la de sucs. Amb aquestes activitats els educadors de Limonium pretenem afavorir el coneixement dels alumnes respecte les propietats duna alimentaci equilibrada i aprofitant els productes de temporada. Dins daquest marc dactivitats tamb shi inclouen la resta que realitzaran els alumnes de la Fatarella: Dieta mediterrnia i El meu municipi, saludable?.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38