Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM TORNA A SER PRESENT EN LA DARRERA EDICI DEL PARC DE NADAL DE SALOU

Com ja s habitual en aquestes dates, l'Equip d'Educaci Ambiental ha tornat a realitzar tallers en el parc de Nadal de Salou. I ja s la sisena edici en que hi som presents!

 

Sn quatre els tallers que hem ofert enguany:

  • El porquet guardiola, on reutilitzant una ampolleta de plstic, els nens i nenes han elaborat un curis porquet, que alhora fa la funci de guardiola; cadasc lha decorat al seu gust. 
  • Els xarxallets, on a partir duna xarxa dembolicar la fruita, cada nen i nena ha creat un collaret o altres elements de decoraci, farcint-los de diferents boles de paper de diari que han pintat abans. 
  • La titella, on la finalitat daquest taller s la reutilitzaci de bosses de plstic i la creativitat dels nens i nenes. Utilitzant retalls de bosses de plstic de diferents colors i trossos de cordills, cadasc ha pogut confeccionar una titella mbil dun ocell o duna ballarina. 
  • Les flors dolor, on a partir de cartolines usades, han confeccionat una planta amb fulles i flor, i amb retalls de roba reutilitzats han embolicat fulles de roman per a desprendre olor; finalment, un pot de iogurt pintat ha servit de torreta per la planta.

En els 10 dies que ha durat el parc s'han realitzat un total de 311 tallers, amb bona acceptaci per part dels nens i nenes.

Esperem que l'any que ve ens tornem a veure al parc!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38