Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM TORNA A SER PRESENT EN LA DARRERA EDICIÓ DEL PARC DE NADAL DE SALOU

Com ja és habitual en aquestes dates, l'Equip d'Educació Ambiental ha tornat a realitzar tallers en el parc de Nadal de Salou. I ja és la sisena edició en que hi som presents!

 

Són quatre els tallers que hem ofert enguany:

  • El porquet guardiola, on reutilitzant una ampolleta de plàstic, els nens i nenes han elaborat un curiós porquet, que alhora fa la funció de guardiola; cadascú l’ha decorat al seu gust. 
  • Els xarxallets, on a partir d’una xarxa d’embolicar la fruita, cada nen i nena ha creat un collaret o altres elements de decoració, farcint-los de diferents boles de paper de diari que han pintat abans. 
  • La titella, on la finalitat d’aquest taller és la reutilització de bosses de plàstic i la creativitat dels nens i nenes. Utilitzant retalls de bosses de plàstic de diferents colors i trossos de cordills, cadascú ha pogut confeccionar una titella mòbil d’un ocell o d’una ballarina. 
  • Les flors d’olor, on a partir de cartolines usades, han confeccionat una planta amb fulles i flor, i amb retalls de roba reutilitzats han embolicat fulles de romaní per a desprendre olor; finalment, un pot de iogurt pintat ha servit de torreta per la planta.

En els 10 dies que ha durat el parc s'han realitzat un total de 311 tallers, amb bona acceptació per part dels nens i nenes.

Esperem que l'any que ve ens tornem a veure al parc!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87