Estàs a: Pàgina principal > Novetats

PORTES DE COLLSEROLA

LIMONIUM PARTICIPARÀ EN DIVERSOS CONCURSOS D’IDEES A BARCELONA (PORTES DE COLLSEROLA)

 

Limonium forma part de diversos equips pluridisciplinars que han estat seleccionats en la 1ª fase del Concurs d’Idees de les Portes de Collserola (Barcelona). Concretament participarem en els projectes de les 4 següents portes: Porta 2 Pedralbes, Porta 4b les Planes, Porta 6 Tibidabo i Porta 11 Canyelles.
Els projectes corresponen a 16 eixos de connexió de la ciutat de Barcelona amb el Parc de Collserola repartits al llarg dels barris de muntanya. A cada projecte que inclou aspectes urbanístics, de disseny, d’espai urbà, d’equipaments i de paisatgisme, s’aborden àmbits geogràfics que van des de més enllà de les Rondes fins al Passeig de les Aigües.
En aquesta 1ª fase els equips seleccionats tindrem 3 mesos per a presentar les nostres propostes. De cara a la 2ª fase se seleccionaran 16 equips que realitzaran els projectes urbanístics i projectes d’execució sobre els àmbits de les 16 portes.
Al llarg del mes de febrer s’han previst sessions participatives als diferents districtes, en les què els ciutadans i ciutadanes interessats/des i representants d’entitats discutirán i presentaran la seva visió sobre l’objecte del concurs.

Teniu informació del concurs i podeu seguir la informació del mateix a la web de l’empresa municipal www.bimsa.es

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87