Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA A LES JORNADES CULTURALS DE LINSTITUT DE VILA-SECA

Els dies 1, 2 i 3 de febrer lInstitut de Vila-seca celebra les jornades culturals en les quals els alumnes dels diferents cursos participen en tallers i activitats vries organitzades per entitats externes al centre i per els propis professors.

 

Limonium ha participat en aquestes jornades fent alguns dels nostres tallers deducaci ambiental. A continuaci us detallem els tallers duts a terme pels educadors de Limonium:

 Els alumnes de 1r dESO han reutilitzat llaunes per tal dallargar-los la vida til i aconseguir aix, fomentar laprofitament dels recursos disponibles abans de tirar-los als contenidors. Els alumnes de 2n dESO han comprovat les dificultats que comporta la depuraci de laigua. Els alumnes de 3r dESO han reflexionat sobre la mobilitat actual i com caldria dirigir-la per tendir a la mobilitat sostenible. Els alumnes de 4rt dESO han elaborat un forn solar que els permetr escalfar aliments grcies, nicament, a lenergia proporcionada pel Sol. Finalment, els alumnes de Batxillerat en confeccionat un rellotge de Sol i han obtingut els coneixements bsics per entendre com la posici del Sol pot informar-nos de la hora en cada moment.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38