Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA A LES JORNADES CULTURALS DE L‘INSTITUT DE VILA-SECA

Els dies 1, 2 i 3 de febrer l’Institut de Vila-seca celebra les jornades culturals en les quals els alumnes dels diferents cursos participen en tallers i activitats vàries organitzades per entitats externes al centre i per els propis professors.

 

Limonium ha participat en aquestes jornades fent alguns dels nostres tallers d’educació ambiental. A continuació us detallem els tallers duts a terme pels educadors de Limonium:

 Els alumnes de 1r d’ESO han reutilitzat llaunes per tal d’allargar-los la vida útil i aconseguir així, fomentar l’aprofitament dels recursos disponibles abans de tirar-los als contenidors. Els alumnes de 2n d’ESO han comprovat les dificultats que comporta la depuració de l’aigua. Els alumnes de 3r d’ESO han reflexionat sobre la mobilitat actual i com caldria dirigir-la per tendir a la mobilitat sostenible. Els alumnes de 4rt d’ESO han elaborat un forn solar que els permetrà escalfar aliments gràcies, únicament, a l’energia proporcionada pel Sol. Finalment, els alumnes de Batxillerat en confeccionat un rellotge de Sol i han obtingut els coneixements bàsics per entendre com la posició del Sol pot informar-nos de la hora en cada moment.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87