Estàs a: Pàgina principal > Novetats

NOVES SORTIDES 2010-2011

El Museu de Carros, l'Aula d'Entorn Rural "Les Granotes" i el Centre de Cria i Recuperació de la Tortuga són les noves propostes d'educació ambiental per aquest curs 2010-2011

 

Com cada any, des de l'Equip d'Educació Ambiental de Limonium, s'aprofita l'estiu per renovar i revisar els tallers i sortides que s'ofereixen a centres educatius i a grups interessats en l'educació ambiental. La nova oferta ja està preparada i us presentem aquests tres equipaments com a novetats per aquest nou curs. Si voleu més informació, aneu a l'apartat CONTACTE.

El Museu de Carros i Eines del Camp, a Valls, compta amb una exposició d'eines, carros i instruments agrícoles. L'Aula d'Entorn Rural "Les Granotes", a Riudoms, ofereix la possibilitat de descobrir el món dels amfibis i rèptils, i també la cria de "pollets". Finalment, el Centre de Cria i Recuperació de la Tortuga, a Marçà, com el seu nom indica, introdueix el visitant al món de la tortuga mediterrània. 

Els tres equipaments compten amb un projecte educatiu dissenyat i executat per l'Equip d'Educació Ambiental de Limonium.

Us hi esperem!

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87