Estàs a: Pàgina principal > Novetats

LIMONIUM PARTICIPA AL 2n CONGRÉS DE COMUNICACIÓ AMBIENTAL DE GIRONA

Aquests dies; 24 i 25 de febrer es realitza, a Girona, el 2n Congrés de Comunicació Ambiental. Limonium hi assisteix per a poder continuar millorant la tasca de difondre els missatges sobre el manteniment del medi ambient.

 

Girona viurà els dies 24 i 25 de febrer de 2012 el 2n Congrés de Comunicació Ambiental. Aquest esdeveniment té per objectius donar a conèixer eines per a comunicar millor els missatges ambientals i ser un punt d’intercanvi d’experiències innovadores. La temàtica d’aquesta edició són les noves tecnologies i les xarxes socials aplicades a la difusió ambiental.

El 2n Congrés de Comunicació Ambiental es dirigeix a tota persona que tingui la necessitat de divulgar una iniciativa relacionada amb el medi ambient: professionals i estudiants de la comunicació ambiental, entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals i centres d’educació ambiental.

El  Congrés està impulsat pel Centre per a la Sostenibilitat Territorial , el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya , l’associació Limnos-EdC, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Girona.

Hi col·laboren l'Associació de Naturalistes de Girona, l'Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona, el portal mónSOStenible, el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient, la Xarxa de Custòdia del Territori, la fundació iWith.org, el portal d'economia domèstica i sostenible Jornal.cat, l'Escacc, fundació espai català de cultura i comunicació, l'associació STIC.cat, l'Institut del Territori i la Societat Catalana d’Educació Ambiental.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87