Estàs a: Pàgina principal > Novetats

PRESENTACI DEL LLIBRE MS ENLL DEL VI_DOQ PRIORAT

"Tast del llibre dels Cellers de Poboleda

 

En el marc de la 3 Jornada Tcnica de Tast de Vins de Poboleda, organitzada pels Cellers de Poboleda i lAjuntament de Poboleda el dia 21 dabril, es presentar el llibre Ms enll del vi_DOQ Priorat.

Per veure el cartell de la presentaci:

http://www.limonium.org/General/Presentacio_llibre_Poboleda.pdf

Aquest acte de presentaci, amb el nom de Tast del llibre dels Cellers de Poboleda, es realitzar a les 17.00 h a la Sala Polivalent de Poboleda i t entrada lliure.

El llibre Ms enll del vi_DOQ Priorat s el primer duna collecci que est escrivint i editant la consultoria Limonium S.L. i el seu spin-off Med For Life Communication.

Lobjectiu de Med For Life Communication s el foment i limpuls de tota activitat i projecte que ajudi a POSAR EN VALOR EL TERRITORI, les seves excellncies i el seu CAPITAL CULTURAL, AMBIENTAL I SOCIAL basat en una economia sostenible.

En aquest sentit, la producci vitivincola, i especialment en un territori tan complex i interessant com el Priorat emmarcat en el procs daprovaci de la Carta del Paisatge i de candidatura com a paisatge cultural de la humanitat per la UNESCO, i on conviuen dos denominacions dorigen s un dels elements que permeten combinar de manera ms clara territori, societat i economia.

El llibre Ms enll del vi_DOQ Priorat no s una guia ordinria de vins i cellers, sin una reflexi profunda sobre el procs histric, econmic i hum que ha portat a lexistncia de 96 cellers diferents en un territori tan redut, amb menys de 2000 hectrees de vinya. El llibre es basa en les entrevistes personals realitzades als responsables de cadascun daquests cellers durant un intens treball realitzat el darrer any, de manera que les histries sn contades pels protagonistes, i la suma de totes elles unides a les dissertacions dels autors del llibre sobre el valor afegit cultural, la histria, el paisatge i la seva tica i el territori del Priorat permeten aconseguir una visi mplia i enriquidora del sector vitivincola i ms enll. Aix, tots els cellers, independentment de la seva dimensi productiva o econmica, o la seva rellevncia pblica i social, tenen el mateix espai per expressar-se. A lacte que es realitzar a Poboleda, es posar mfasi sobre els 12 cellers existents al municipi, que tenen en general dimensions petites i que estan molt arrelats al poble i el seu territori, i on ja sexpressa aquesta diversitat existent al Priorat (des de cooperatives a micro-cellers, des de poboledans de tota la vida fins a cellers propietat destrangers...).

Med For Life Communicationest en aquests moments, i sota el mateix format, treballant els llibres Ms enll del vi_DO Conca de Barber i Ms enll del vi_DO Terra Alta, per poder explicar les realitats daquestes denominacions dorigen tan singulars del migjorn catal.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38