Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Presentació de l’Estudi d’accessibilitat a Portugal fet per LIMONIUM i nova feina a PORTUGAL

Ahir vam presentar un estudi d'accessibilitat d'un equipament naturalístic a Figueira de Foz

 

Ahir dia 11 de juny l’equip de LIMONIUM PORTUGAL va fer la presentació de  l’Estudi per l’adaptació per persones de mobilitat i visió reduïda d’un equipament naturalístic  a la localitat de Figueira de Foz. La presentació la vam fer a l’ajuntament d’aquest municipi amb presència dels regidors d’urbanisme, medi ambient i cultura i d’alguns arquitectes i enginyers responsable de l’equipament

Des de LIMONIUM estem molt satisfets d’acabar la segona feina que hem pogut assolir en aquest país veí. En aquest sentit podem anunciar que la setmana propera tornarem a treballar en aquest país, juntament amb l’empresa MEDFORLIFE, amb un encàrrec de l’entitat de la Rota dos Vinhos Verdes.

La Rota dos Vinhos Verdes – entitat que realitza la promoció econòmica i turística d’un conjunt de cellers, restaurants i negocis d’hosteleria dins el marc de la delimitació geogràfica de la D.O. Vinhos Verdes (a l’est i nord de la ciutat de Porto), està organitzant un curs durant els mesos de juny i juliol, amb el suport del FEDER, el consorci Minho In el Programa Operacional Regional do Norte (O Novo Norte) i la capitalitat cultural europea Guimaraes 2012. Aquest curs, adreçat als seus associats però obert a qualsevol participant, incorpora temàtiques de medi ambient, sostenibilitat, agronomia i promoció econòmica i turística dels diversos actors que conforme la Rota.

Limonium i Med for Life Communication han estat contractats per la Rota dos Vinhos Verdes per impartir dos workshops. El primer tindrà lloc el dilluns dia 18 de juny i s’anomena: Reducció de costos ambientals: gestió eficient de l’aigua, energia i residus als allotjamens turístics, i tindrà una durada de 7 hores. El segon tindrà lloc el dimarts dia 19 i el dimecres 20 de juny, amb una durada de 12 hores,  i s’anomena Valorització enoturística del component ambiental i paisatgístic de les finques (tractant sobre com posar en valor, per part dels cellers i les explotacions vitivinícoles, el seu patrimoni paisatgístic, natural i patrimonial). Els workshops seran impartits per Eduardo Soler, gerent de Limonium S.L. i soci de Med For Life Communication, i Candida Vitoriano, delegada de Limonium S.L. a Portugal.

En aquests workshops, i dins de les temàtiques a tractar, es posarà en valor l’experiència adquirida a la DOQ Priorat, la DO Conca de Barberà i la DO Terra Alta en l’elaboració dels llibres de la col·lecció “Més enllà del vi”, de propera sortida a llibreries. Així, nombrosos exemples d’excel·lència en aquestes DO catalanes seran presentats als participants portuguesos per convidar a la reflexió i la crítica constructiva.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87