Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Presentaci de lEstudi daccessibilitat a Portugal fet per LIMONIUM i nova feina a PORTUGAL

Ahir vam presentar un estudi d'accessibilitat d'un equipament naturalstic a Figueira de Foz

 

Ahir dia 11 de juny lequip de LIMONIUM PORTUGAL va fer la presentaci de  lEstudi per ladaptaci per persones de mobilitat i visi reduda dun equipament naturalstic  a la localitat de Figueira de Foz. La presentaci la vam fer a lajuntament daquest municipi amb presncia dels regidors durbanisme, medi ambient i cultura i dalguns arquitectes i enginyers responsable de lequipament

Des de LIMONIUM estem molt satisfets dacabar la segona feina que hem pogut assolir en aquest pas ve. En aquest sentit podem anunciar que la setmana propera tornarem a treballar en aquest pas, juntament amb lempresa MEDFORLIFE, amb un encrrec de lentitat de la Rota dos Vinhos Verdes.

La Rota dos Vinhos Verdes entitat que realitza la promoci econmica i turstica dun conjunt de cellers, restaurants i negocis dhosteleria dins el marc de la delimitaci geogrfica de la D.O. Vinhos Verdes (a lest i nord de la ciutat de Porto), est organitzant un curs durant els mesos de juny i juliol, amb el suport del FEDER, el consorci Minho In el Programa Operacional Regional do Norte (O Novo Norte) i la capitalitat cultural europea Guimaraes 2012. Aquest curs, adreat als seus associats per obert a qualsevol participant, incorpora temtiques de medi ambient, sostenibilitat, agronomia i promoci econmica i turstica dels diversos actors que conforme la Rota.

Limonium i Med for Life Communication han estat contractats per la Rota dos Vinhos Verdes per impartir dos workshops. El primer tindr lloc el dilluns dia 18 de juny i sanomena: Reducci de costos ambientals: gesti eficient de laigua, energia i residus als allotjamens turstics, i tindr una durada de 7 hores. El segon tindr lloc el dimarts dia 19 i el dimecres 20 de juny, amb una durada de 12 hores,  i sanomena Valoritzaci enoturstica del component ambiental i paisatgstic de les finques (tractant sobre com posar en valor, per part dels cellers i les explotacions vitivincoles, el seu patrimoni paisatgstic, natural i patrimonial). Els workshops seran impartits per Eduardo Soler, gerent de Limonium S.L. i soci de Med For Life Communication, i Candida Vitoriano, delegada de Limonium S.L. a Portugal.

En aquests workshops, i dins de les temtiques a tractar, es posar en valor lexperincia adquirida a la DOQ Priorat, la DO Conca de Barber i la DO Terra Alta en lelaboraci dels llibres de la collecci Ms enll del vi, de propera sortida a llibreries. Aix, nombrosos exemples dexcellncia en aquestes DO catalanes seran presentats als participants portuguesos per convidar a la reflexi i la crtica constructiva.

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38