Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Dia mundial del Turisme

Participarem a Salou fent tallers per la celebraci del dia mundial del Turisme

 

El dia 27 de setembre se celebra el Dia Mundial del Turisme que aquest any est relacionat amb la sosteniblilitat energtica sota el lema de "Turisme i sostenibilitat: propulsors del desenvolupament sostenible".

La Regidoria de lAjuntament de Salou organitza el Dia Mundial del Turisme daquest any 2012 realitzant tallers adreats a infants i joves.

Seguint la temtica daquest any, el taller tracta principalment la sostenibilitat energtica seguint el lema Turisme i sostenibilitat energtica: propulsors del desenvolupament sostenible".

Per aquest motiu, la Regidoria de lAjuntament de Salou ha convidat als nens i nenes de cicle mitj i superior de totes les escoles de Salou a realitzar gratutament el taller de Rellotge de Sol. Aquests tallers es portaran a terme el dia 27 de setembre, a la Platja de Ponent, i estaran dinamitzats pels educadors de Limonium.

Durant tot el mat els alumnes de diferents escoles elaboraran el seu rellotge solar. Daquesta manera descobriran que amb la valuosa llum del Sol, podran arribar a saber en quina hora del dia ens trobem, sense utilitzar cap tipus denergia convencional. 

Si voleu ms informaci sobre el Dia Mundial del Turisme d'aquest any cliqueu aqu

http://www.un.org/es/events/tourismday/

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38