Estàs a: Pàgina principal > Novetats

Dia mundial del Turisme

Participarem a Salou fent tallers per la celebració del dia mundial del Turisme

 

El dia 27 de setembre se celebra el Dia Mundial del Turisme que aquest any està relacionat amb la sosteniblilitat energètica sota el lema de "Turisme i sostenibilitat: propulsors del desenvolupament sostenible".

La Regidoria de l’Ajuntament de Salou organitza el Dia Mundial del Turisme d’aquest any 2012 realitzant tallers adreçats a infants i joves.

Seguint la temàtica d’aquest any, el taller tracta principalment la sostenibilitat energètica seguint el lema “Turisme i sostenibilitat energètica: propulsors del desenvolupament sostenible".

Per aquest motiu, la Regidoria de l’Ajuntament de Salou ha convidat als nens i nenes de cicle mitjà i superior de totes les escoles de Salou a realitzar gratuïtament el taller de Rellotge de Sol. Aquests tallers es portaran a terme el dia 27 de setembre, a la Platja de Ponent, i estaran dinamitzats pels educadors de Limonium.

Durant tot el matí els alumnes de diferents escoles elaboraran el seu rellotge solar. D’aquesta manera descobriran que amb la valuosa llum del Sol, podran arribar a saber en quina hora del dia ens trobem, sense utilitzar cap tipus d’energia convencional. 

Si voleu més informació sobre el Dia Mundial del Turisme d'aquest any cliqueu aquí

http://www.un.org/es/events/tourismday/

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87