Estàs a: Pàgina principal > Novetats

SIGNATURA DE LA CARTA DEL PAISATGE DEL PRIORAT

UN PACTE PER LA POSADA EN VALOR DEL PRIORAT

 

 

Avui 4 doctubre sha realitzat lacte de signatura del document de la Carta del Paisatge del Priorat que hem redactat lequip de LIMONIUM, juntament amb Estudi DTUM.

Lacte ha comptat amb la signatura de lObservatori del Paisatge, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat i el Consell Comarcal del Priorat (com a principal promotor).  Entre els agents impulsors de la Carta del Paisatge (que avui han participat en lacte de signatura) shi troben tamb la majoria dajuntaments de la comarca; el Departament dAgricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci i Medi Natural; la Diputaci de Tarragona; la DOQ Priorat; la DO Montsant; la DO Siurana; el Parc Natural de la Serra de Montsant; el Consorci de la Serra de Llaberia; lassociaci Prioritat i PIMEC Priorat. Alhora, tamb cal destacar ms dun centenar dentitats i particulars que shan adherit al Pacte de la Carta del paisatge i han assumit compromisos concrets.

La Carta s una eina que convida, duna manera clara i evident, a la posada en valor de la comarca del Priorat a travs dun dels seus elements ms complexes i destacats, el paisatge. La Carta cal entendre-la com un full de ruta pel futur que ha estat fruit dun pacte consensuat dadministracions, agents locals i particulars. Aquest consens ser til si entenem que s part dun projecte que busca com a objectiu principal valoritzar aquest magnfic territori.


La signatura davui no s un punt d'arribada, representa la voluntat duna comunitat humana i geogrfica que vol mirar cap a un futur format de territoris intelligents. s en aquesta realitat de territori intelligent on el Priorat ha de jugar la lliga dels millors al costat dindrets com la Toscana i Esccia, els quals ja fa anys han demostrat que aquesta possibilitat s viable.

 

Comunicat de Premsa Departament de Territori i Sostenibilitat

http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/docs/2012/10/04/12/52/df24f73f-d9a5-431d-806b-c8a0d17b78ef.pdf

Agncia Catalana de Notcies

http://www.acn.cat/acn/687001/Societat/fotografia/conseller-Recoder-paisatge-del-Priorat.html

Notcia del Consell Comarcal del Priorat

http://www.priorat.cat/actualitat/noticia/llum-verd-la-carta-del-paisatge-del-priorat

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/ Méndez Núñez 16, 43004, Tarragona. Telf. 877 66 14 38