Estàs a: Pàgina principal > Novetats

NOVA SENYALITZACIÓ DE RUTES BTT FETA PER LIMONIUM

A Limonium hem participat en els treballs de disseny i edició de les rutes incloses en el projecte Natura + patrimoni = Turisme actiu a l’Alt Camp.

 

La setmana passada es va fer la presentació oficial d’aquest nou projecte que té com a objectiu fomentar el senderisme i les seves activitats relacionades, en aquest cas la bicicleta tot terreny. S’han senyalitzat sis rutes que surten de l’alberg Pere el Gran (al nucli de Santes Creus) i que permeten recórrer al llarg d’uns 100 Km els termes d’Aiguamúrcia, Alió, el Pla de Santa Maria, el Pont d’Armentera, Querol i Vila-rodona.

Pel disseny de les rutes i edició de part del material (cartellera inicial, tríptic, pals de seguiment, etc...) hem comptat amb l’assessorament del tècnic de senders Enric Fonts.

De nou molt contents de poder treballar en senyalització i animar a tothom a gaudir d’una part de l’Alt Camp, aquest cop amb bicicleta.

http://www.larutadelcister.info/noticies/la-comarca-de-l%E2%80%99alt-camp-ja-compta-amb-una-nova-senyalitzaci%C3%B3-de-rutes-fer-amb-btt

 

FOTOS

Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto
Descripcion de la foto

 

Accés ràpid
Limonium S.L C/Elionor de Pallars, núm 5. 43764 - El Catllar. Telèfon 977 26 10 87