logo-limonium-educacio

Equip

Tota la nostra experiència en cada projecte

Limonium és una empresa formada per professionals amb experiència i expertesa en els camps de les ciències ambientals, l’enginyeria, la biologia, la geografia, la cartografia i l’educació ambiental, que integren els seus coneixements i experiència en cada projecte.

P1090710

Equip humà

default-avatar

Eduardo
Soler García de Oteyza

Gerent

Director i coordinador de la consultoria i dels projectes tècnics. Llicenciat en Enginyeria Agrícola (Universitat de Lleida).

default-avatar

Sílvia
Abellà Estil·les

Departament Tècnic

Tècnica de Medi Ambient. Graduada en Enginyeria Forestal (Universitat de Lleida – ETSEA). Màster en Canvi Ambiental: Anàlisi i Gestió (Universitat de Girona).

default-avatar

Tiani
Caribay Marquez

Departament Tècnic

Tècnica de Medi Ambient i Analista de Sistemes d’Informació Geogràfica. Geògrafa (Universitat dels Andes). Postgrau en ecologia i conservació de la biodiversitat (Universitat dels Andes). Màster en Planificació Territorial i Postgrau en Cooperació Internacional, Desenvolupament i Innovació Social (Universitat Rovira i Virgili).

default-avatar

Marta
Puig Butillé

Comunicació i Educació Ambiental

Coordinadora de l’equip de Comunicació i Educació Ambiental. Llicenciada en Ciències Ambientals (Universitat de Girona). Màster en Ordenació i Gestió del Territori (Universitat de Girona).

default-avatar

Andrea
Camacho Manzaneda

Comunicació i Educació Ambiental

Tècnica de Comunicació i Educadora Ambiental. Graduada en Ciències Ambientals (Universitat de Barcelona). Màster en Conservació, Gestió i Restauració de la Biodiversitat (Universitat de Granada). Postgrau en Comunicació Científica (Universitat de Vic – Eduscopi).

default-avatar

Etna
Campmany Jubany

Comunicació i Educació Ambiental

Tècnica de Comunicació i Educadora Ambiental. Cicle Mitjà de Jardineria i floristeria i Cicle Superior d’Educació i Control Ambiental (INS d’Horticultura i Jardineria de Reus).         

default-avatar

Clara
Díaz González

Recerca i Comunicació

Responsable dels projectes d’investigació científica i il·lustradora científica. Biòloga (Universitat de Caldas) i especialista en Sistemes d’Informació Geogràfica (Universitat de Salzburg).

default-avatar

Ferran
Aguilar Anton

Comunicació

Tècnic de Comunicació. Fotògraf AFPE (Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya) i consultor ambiental. Màster en consultoria ambiental (Universitat de Barcelona). Tècnic superior en química ambiental (IP Comte de Rius).

Item added to cart.
0 items - 0,00