Notícies

Estem treballant en diferents projectes del Tarragona GreenBelt’26

El projecte Tarragona GreenBelt’26 consisteix en la renaturalització d’espais urbans i periurbans de l’Anella Verda, un conjunt d’àrees verdes connectades. Aquest és un dels projectes seleccionats per rebre el finançament de la convocatòria d’ajuts al foment d’actuacions dirigides a la renaturalització i resiliència del fons europeu “Next Generation”.

Dsc 1660litoral Miracle Comprimido
Les vies del tren, la carretera i la Platja del Miracle de Tarragona. Autor: Ferran Aguilar

Tarragona GreenBelt’26 ha estat dotat amb una inversió total de 3.604.816,11 euros dels quals 3.322.862,71 euros corresponen a la subvenció atorgada a l’Ajuntament de Tarragona en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, que recolza la Fundación Biodiversidad del Ministerio per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic (MITECO).

La consellera de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, Eva Miguel, es va mostrar satisfeta en una roda de premsa i va expressar que “és una data històrica per a Tarragona perquè mai s’havien invertit tants diners en matèria de medi ambient. Estem davant d’un canvi de paradigma en què els diners que arriben a l’administració local no seran destinats a posar formigó sinó a retirar-lo i renaturalitzar l’espai”. Miguel ha conclòs dient “Avui estem més a prop del salt endavant que Tarragona necessita en la renaturalització del seu entorn i la ciutat”. 

A Limonium estem redactant els següents projectes:

1
2
3
4

Arranquem aquests projectes amb moltes ganes i il·lusió, és molt gratificant prendre acció d’una manera tan directa al nostre propi territori i poder també transmetre-ho amb les activitats d’educació ambiental que durem a terme, tant al públic general com a les escoles.

Tira Logos Nextgen Ambtgn
Item added to cart.
0 items - 0,00